Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bonus στους εργαζόμενούς της μοίρασε η 3αλφα

Η 3αλφα προχώρησε στην καταβολή bonus στους εργαζομένους της, ισόποσου με τις μηνιαίες απολαβές τους, συνεκτιμώντας και τις φετινές πρωτοφανείς συνθήκες υπό τις οποίες κατόρθωσαν την απρόσκοπτη τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Bonus στους εργαζόμενούς της μοίρασε η 3αλφα

Η 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 50 χρόνια στον κλάδο παραγωγής ρυζιών και οσπρίων, χάρη όχι μόνο στα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της, αλλά και στο αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό της, που καθημερινά δίνει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να ανταποκριθεί στον κοινό αυτό στόχο της αριστείας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η 3αλφα προχώρησε στην καταβολή bonus στους εργαζομένους της, ισόποσου με τις μηνιαίες απολαβές τους, συνεκτιμώντας και τις φετινές πρωτοφανείς συνθήκες υπό τις οποίες κατόρθωσαν την απρόσκοπτη τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο Κωνσταντίνος Καραγεωργίου, Γενικός Διευθυντής της 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., δήλωσε: «Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα, όλοι εμείς στην οικογένεια της 3αλφα είμαστε υπερήφανοι, γιατί καταφέραμε να σταθούμε στην πρώτη γραμμή και να εργαστούμε ασταμάτητα, ώστε τα προϊόντα μας να μη λείψουν από κανένα νοικοκυριό. Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και η χρηματική ενίσχυση που προσφέρουμε στους εργαζομένους μας είναι μία έμπρακτη αναγνώριση της σκληρής προσπάθειας που καταβλήθηκε από όλους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v