Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μega Brokers: Διάκριση από Groupama για την παραγωγή του 2019

«Είμαι σίγουρος ότι και το 2021 η Mega Brokers θα συνεχίσει τη δυναμική της πορεία κατακτώντας νέες κορυφές», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου.

Μega Brokers: Διάκριση από Groupama για την παραγωγή του 2019

Η Μega Brokers διακρίθηκε ως ο μεγαλύτερος σε παραγωγή συνεργάτης της Groupama Ασφαλιστικής για το έτος 2019.

Η διατήρηση της 1ης θέσης για μια ακόμα χρονιά εν μέσω ενός γενικότερα δυσχερούς επιχειρηματικού και οικονομικού περιβάλλοντος, αποτελεί την επισφράγιση του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας και την επιλογή της Mega Brokers από πελάτες και συνεργάτες ως τον καλύτερο σύμμαχό τους στις ασφαλιστικές υπηρεσίες, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση η ασφαλιστική.

Η ισχυρή θέση της Mega Brokers σήμερα εξασφαλίζει την πρωτοπορία στις εξελίξεις του μέλλοντος.

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου (φωτό), Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers δήλωσε:

«Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά καταφέραμε να αναδειχθούμε η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις στην Groupama Ασφαλιστική. Η Mega Brokers εξελίσσεται διαρκώς και επενδύει σε προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος να εξελισσόμαστε και να βάζουμε πελάτες και συνεργάτες στο επίκεντρο των ενεργειών μας. Είμαι σίγουρος ότι και το 2021 η Mega Brokers θα συνεχίσει τη δυναμική της πορεία κατακτώντας νέες κορυφές». 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v