Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τη «Βιοαναλυτική Απεικόνιση» εξαγόρασε ο όμιλος Βιοϊατρική

Ο Όμιλος Βιοϊατρική συνεχίζει την ανάπτυξή του ενσωματώνοντας ένα διαγνωστικό κέντρο εγνωσμένου κύρους, γνωστό για την ποιότητα και συνέπεια των υπηρεσιών του, επιδιώκοντας την περεταίρω αναβάθμισή του.

Τη «Βιοαναλυτική Απεικόνιση» εξαγόρασε ο όμιλος Βιοϊατρική

Με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με εύκολη πρόσβαση σε όλους, ο Όμιλος Βιοϊατρική συνεχίζει το αναπτυξιακό του σχέδιο, επενδύοντας σε νέα διαγνωστικά εργαλεία και υψηλή τεχνολογία, ψηφιακές λύσεις και διαρκείς αναβαθμίσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται ένα ακόμη αναπτυξιακό βήμα: Ανακοινώνεται η εξαγορά του διαγνωστικού κέντρου Βιοαναλυτική Απεικόνιση, με την οποία επισφραγίζεται η επί σειρά ετών εποικοδομητική συνεργασία των δύο εταιρειών.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, με κριτήριο την πλήρη, ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Όμιλος Βιοϊατρική συνεχίζει την ανάπτυξή του ενσωματώνοντας ένα διαγνωστικό κέντρο εγνωσμένου κύρους, γνωστό για την ποιότητα και συνέπεια των υπηρεσιών του, επιδιώκοντας την περεταίρω αναβάθμισή του.

Με την ένταξη στον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η Βιοαναλυτική θα αξιοποιήσει νέες υπηρεσίες και ψηφιακές τεχνολογίες, που θα ενισχύσουν την παρουσία της στο πεδίο της Εργαστηριακής και Διαγνωστικής Ιατρικής.

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα βρίσκει τις δύο εταιρείες σε μια επετειακή συγκυρία: η Βιοαναλυτική κλείνει φέτος 30 χρόνια λειτουργίας, ενώ ο Όμιλος Βιοϊατρική συμπληρώνει 4 δεκαετίες πρωτοπορίας στον κλάδο των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v