Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Υποβάθμιση σε C από τη Fitch μετά τη συμφωνία με ομολογιούχους

Εάν η συναλλαγή ολοκληρωθεί με επιτυχία, η Fitch θα υποβαθμίσει περαιτέρω την αξιολόγηση της Intralot σε RD (Restricted Default), προτού επαναξιολογήσει το προφίλ χρέους της εισηγμένης.

Intralot: Υποβάθμιση σε C από τη Fitch μετά τη συμφωνία με ομολογιούχους

Σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Intralot σε C από CC προχώρησε ο οίκος Fitch, μετά την ανακοίνωση συμφωνίας με τους ομολογιούχους για αναδιάρθρωση του χρέους της εισηγμένης

Οπως αναφέρει, με βάση τα κριτήριά της, πρόκειται για συναλλαγή υπό πίεση (distressed debt exchange), που επιβάλλει σημαντική μείωση σε σχέση με τους αρχικούς συμβατικούς όρους και με την πρόθεση να αποφευχθεί η στάση πληρωμών επί των τίτλων που ωρίμαζαν τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Εάν η συναλλαγή ολοκληρωθεί με επιτυχία, η Fitch θα υποβαθμίσει περαιτέρω την αξιολόγηση της Intralot σε RD (Restricted Default), προτού επαναξιολογήσει το προφίλ χρέους της εισηγμένης και θέσει μια αξιολόγηση που θα συνάδει με την εκτίμησή της για το μελλοντικό προφίλ χρέους της εταιρείας.  

Εάν δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία η συναλλαγή, ο οίκος θα υποβαθμίσει το rating σε D (default), εάν υπάρξει στάση πληρωμών τον Μάρτιο ή στην επόμενη πληρωμή κουπονιού τον Σεπτέμβριο. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v