Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μειωμένες τιμές για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA Academy

Απόφοιτοι ανωτέρων και ανωτάτων σχολών εκπαίδευσης, έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν περεταίρω τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στον τομέα που τους ενδιαφέρει και να ενισχύσουν την επαγγελματική τους εμπειρία

Μειωμένες τιμές για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της TÜV AUSTRIA Academy

H TÜV AUSTRIA Academy, ο σύγχρονος Εκπαιδευτικός Οργανισμός της κορυφαίας εταιρείας Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα, TÜV AUSTRIA Hellas, εντάσσεται στη λίστα συνεργατών της «Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων». Με οδηγό τη φιλοσοφία της ότι «Η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός», η TÜV AUSTRIA Academy αξιοποιεί το καινοτόμο εργαλείο συνεργασίας των χωρών της Ευρώπης και παρέχει έκπτωση 15% για όλα τα εκπαιδευτικά της προγράμματα στα μέλη της Κάρτας Νέων.

Συγκεκριμένα, η TÜV AUSTRIA Academy, αξιοποιεί την μακρά εμπειρία των ανθρώπων της και δημιουργεί ειδικά προγράμματα σε μεγάλο φάσμα επαγγελματικών εκπαιδεύσεων. Έτσι, απόφοιτοι ανωτέρων και ανωτάτων σχολών εκπαίδευσης, έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν περεταίρω τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους στον τομέα που τους ενδιαφέρει και να ενισχύσουν την επαγγελματική τους εμπειρία.

Σημειώνεται ότι η «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων» συντονίζεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EYCA (European Youth Card Association) και δεδομένου του διαπολιτισμικού, αλλά κυρίως του κοινωνικού του χαρακτήρα, έχει την υποστήριξη τόσο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 35 ακόμα χώρες της Ευρώπης. Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η TÜV AUSTRIA Academy, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις νέες γενιές, συνεχίζει με όσα μέσα διαθέτει να προάγει την κινητικότητα, την ενεργοποίηση και την αυτονόμηση των νέων. Υποστηρίζοντας τη δια βίου μάθηση και τη γνώση ως κινητήριο δύναμη ανάπτυξης, στέκεται σταθερά στο πλευρό των νέων επαγγελματιών που θα διαμορφώσουν την αγορά του μέλλοντος, με ισχυρό θεμέλιο την ουσιαστική εκπαίδευση και τη βαθιά τεχνογνωσία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v