Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Η Αιτιολογημένη Γνώμη του ΔΣ για τη ΔΠ της Newco United

Στην δημοσιότητα έδωσε η Forthnet την Αιτιολογημένη Γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με την υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση της Newco United Group. Στο €0,171 η εύλογη αξία.

Forthnet: Η Αιτιολογημένη Γνώμη του ΔΣ για τη ΔΠ της Newco United

"Το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα €0,30 ανά μετοχή υπερβαίνει σημαντικά την εύλογη αξία, όπως αυτή προσδιορίζεται από τον Χρηματοοικονομικό Σύμβουλο και ανέρχεται σε €0,171 €", αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με την Αιτιολογημένη Γνώμη του ΔΣ για την Δημόσια Πρόταση της Newco United Group:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψη του τα ανωτέρω διατυπώνει την αιτιολογημένη άποψή του ως ακολούθως:

Α. Η επιχειρηματική στρατηγική του Προτείνοντα θα εφαρμοστεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Δημόσιας Πρότασης καθόσον ο Προτείνων ήδη ελέγχει την Εταιρεία.

Β. Ο Προτείνων σκοπεύει να διατηρήσει ουσιωδώς αμετάβλητες την πολιτική διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας και των εταιρειών του Ομίλου της Εταιρείας, τους όρους απασχόλησης του προσωπικού και των στελεχών και τις θέσεις εργασίας, στο βαθμό που δεν επέλθουν σημαντικές μεταβολές στις υφιστάμενες συνθήκες της αγοράς και της οικονομίας.

Ο Προτείνων θα εξακολουθήσει να αξιολογεί σε σταθερή βάση την καλύτερη δυνατή δομή του ανθρώπινου και διοικητικού προσωπικού της Εταιρείας ενόψει της συνεχούς εξέλιξης του κύκλου εργασιών της και της αγοράς.

Γ. Το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα €0,30 ανά Μετοχή:

i. υπερβαίνει σημαντικά την εύλογη αξία, όπως αυτή προσδιορίζεται από τον Χρηματοοικονομικό Σύμβουλο και ανέρχεται σε €0,171 €,

ii. πληροί τα κριτήρια του «δίκαιου και εύλογου» του Νόμου: (α) υπερβαίνει κατά 0,197% τη ΜΧΤΜ κατά τους τελευταίους έξι (6) μήνες που προηγούνται της Ημερομηνίας Δημιουργίας Υποχρέωσης Υποβολής Δημόσιας Πρότασης, (β) υπερβαίνει κατά 66,67% την ανώτατη τιμή ανά Μετοχή των €0,18 που κατέβαλε ο Προτείνων για την απόκτηση Μετοχών κατά τους δώδεκα (12) μήνες που προηγούνται της Ημερομηνίας Δημιουργίας Υποχρέωσης Υποβολής Δημόσιας Πρότασης, ενώ κανένα από τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα με τον Προτείνοντα δεν απέκτησε Μετοχές κατά τους δώδεκα (12) μήνες που προηγούνται της Ημερομηνίας Δημιουργίας Υποχρέωσης Υποβολής Δημόσιας Πρότασης, και (γ) υπερβαίνει κατά 91,08% την τιμή ανά Μετοχή που προέκυψε από την Αποτίμηση, η οποία, ανήλθε σε € 0,157 ανά Μετοχή.

*Ολόκληρη η Αιτιολογημένη Γνώμη του ΔΣ της Forthnet δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v