Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ψηφιακή υπηρεσία οδικής βοήθειας από την ERGO Ασφαλιστική

Οι ασφαλισμένοι της ERGO που καλούν τη φροντίδα ατυχήματος έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν εύκολα και γρήγορα, την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκονται μέσω ειδικού link που θα λαμβάνουν με SMS στο κινητό τηλέφωνο τους.

Νέα ψηφιακή υπηρεσία οδικής βοήθειας από την ERGO Ασφαλιστική

Η ERGO Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του διαρκούς εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της, παρέχει πλέον μια νέα ψηφιακή εμπειρία στην εξυπηρέτηση περιστατικών Οδικής βοήθειας και Φροντίδας ατυχήματος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με τη νέα αυτή υπηρεσία, οι ασφαλισμένοι της ERGO που καλούν τη Φροντίδα ατυχήματος για να δηλώσουν ένα ατύχημα ή μια βλάβη, έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν εύκολα και γρήγορα, την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκονται μέσω ειδικού link που θα λαμβάνουν με SMS στο κινητό τηλέφωνο τους. Παράλληλα, θα μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, την πορεία του οχήματος βοήθειας στον χάρτη και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξής του, έχοντας έτσι συνεχή ενημέρωση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την MAPFRE Asistencia.

Ο Διευθυντής του Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της ERGO κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας υπηρεσίας δήλωσε: “Η στιγμή του ατυχήματος είναι για εμάς μια μεγάλη στιγμή αλήθειας. Είναι το σημείο που πρέπει να περάσουμε από τα λόγια στα έργα και να σταθούμε δίπλα στον πελάτη μας, να τον βοηθήσουμε με κάθε δυνατό μέσο, για να κάνουμε αυτή την εμπειρία εξυπηρέτησης όσο το δυνατόν καλύτερη. Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή κάνοντας έτσι την καθημερινότητά μας πιο απλή και πιο εύκολη. Κι εμείς στην ERGO έχουμε αποφασίσει να ενισχύσουμε περαιτέρω τις ψηφιακές μας υπηρεσίες προσφέροντας συνεχώς περισσότερη αξία στους στους πελάτες και στους συνεργάτες μας.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v