Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Cosmote TV οδεύουν ιταλικό πρωτάθλημα και ΝΒΑ

Εχει επίσης εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης στην Ελλάδα των αγώνων του Champions League και του Europa League της UEFA για τα έτη 2021-2024.

Στην Cosmote TV οδεύουν ιταλικό πρωτάθλημα και ΝΒΑ

Στην COSMOTE TV αναμένεται να δοθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου καθώς φέρεται να κατέθεσε την καλύτερη προσφορά.

Η διαγωνιστική διαδικασία είχε ξεκινήσει τον περασμένο Ιανουάριο, με τις Cosmote TV και NOVA, να διεκδικούν την ανάληψη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Νικητής στην… μάχη είναι η CosmoteTV η οποία για τα επόμενα τρία χρόνια θα μεταδίδει από τα κανάλια της τα παιχνίδια της Serie A.

Τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης της Serie A είχε η NOVA την τριετία 2018-2021, ενώ νωρίτερα μεταδιδόταν από την COSMOTE TV, στην οποία επιστρέφει.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και η ανανέωση της συμφωνίας της Cosmote TV για αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση του NBA, του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ. Υπενθυμίζεται ότι έχει επίσης εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης στην Ελλάδα των αγώνων του Champions League και του Europa League της UEFA για τα έτη 2021-2024.

Από την πλευρά της η NOVA εξασφάλισε τα δικαιώματα του γερμανικού πρωταθλήματος, της γνωστής Bundesliga, από το καλοκαίρι του 2021 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, καθώς και του ισπανικού πρωταθλήματος, της Primera Division, που μεταδίδονταν από την Cosmote TV.

Η United Group, μητρική εταιρεία της Forthnet, ανακοίνωσε επίσης στρατηγική συμφωνία με τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA). Η Nova έχει αποκτήσει με επιμέρους συμφωνίες τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων όλων των ΠΑΕ για τη σεζόν 2020-2021.

Επόμενες… μάχες αναμένεται να δοθούν στον ελληνικό πρωτάθλημα και στο τέλος του 2021 στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v