Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SABO: Στο 90% του τζίρου φτάνουν οι εξαγωγές

Η SABO παραμένει σήμερα μία από τις δυναμικότερες εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις, με παρουσία και δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

SABO: Στο 90% του τζίρου φτάνουν οι εξαγωγές

Έχουν περάσει 4 δεκαετίες δημιουργικής παρουσίας από τότε που ο Δ. Κοίλιαρης ίδρυσε την εταιρεία SABO S.A. Η SABO παραμένει σήμερα μία από τις δυναμικότερες εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις, με παρουσία και δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως και εξαγωγές που αγγίζουν το 90% του ετήσιου κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Στη SABO, υπάρχουν πέντε αυτόνομα τμήματα, τα οποία καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας παγκοσμίως, τόσο στην Κεραμοποιία, όσο και σε παντός τύπου Βιομηχανικές Εφαρμογές, στη Βαριά Βιομηχανία, στη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων, στους Ηλεκτρολογικούς Πίνακες και Βιομηχανικούς Αυτοματισμούς.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της SABO, το έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό, την κατασκευή και την θέση σε λειτουργία όλων των προϊόντων, που έδωσαν στο σήμα μας SABO τη μεγάλη διεθνή φήμη που απολαμβάνει και ανέδειξαν τη SABO στον πιο αξιόπιστο συνεργάτη, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v