Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Πιστοποίηση με ISO 41001 για τη θυγατρική Alter Ego

Το συγκεκριμένο πρότυπο θέτει τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σε σχέση με την διαχείριση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των πελατών της Εταιρίας, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Πιστοποίηση με ISO 41001 για τη θυγατρική Alter Ego

H Alter Ego Facilities Management, μέλος του ομίλου εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη, ανακοινώνει την πιστοποίησή της κατά το διεθνές πρότυπο ISO 41001:2018 Facility Management Systems. Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από την TUV AUSTRIA Hellas και η Alter Ego αποτελεί την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που αποκτά το διαπιστευμένο, μέσω Ε.ΣΥ.Δ., πιστοποιητικό.

Το συγκεκριμένο πρότυπο θέτει τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σε σχέση με την διαχείριση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των πελατών της Εταιρίας, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους. Το σύστημα διαχείρισης ISO 41001:2018 εστιάζει στην ικανοποίηση των ενδιαφερόμενων μερών, στις συνθήκες εργασίας, στη συμμετοχή της Ανώτατης Διοίκησης, στη θέσπιση και στην παρακολούθηση στόχων και στη συνεχή βελτίωση.

Η κ. Ανθή Ηλιοπούλου, Γενική Διευθύντρια της Alter Ego, δήλωσε σχετικά: «Κάθε τι νέο, που μπορεί να εξελίξει την Εταιρία μας, μας αφορά. Το συγκεκριμένο πρότυπο σχετίζεται όσο κανένα άλλο με το αντικείμενό μας και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε η πρώτη Εταιρία στην Ελλάδα που λαμβάνει το διαπιστευμένο πιστοποιητικό. Τέλος, είναι άξιο να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη διαπίστευση, είναι αποτέλεσμα της συντονισμένης εργασίας και της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας των ανθρώπων της Εταιρίας μας, ανταμείβοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά τους».

Η Alter Ego είναι πρωτοπόρος Εταιρία στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management, με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα, αποτελώντας τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των μεγαλύτερων εταιριών και οργανισμών εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Στόχος της εταιρίας, από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου τηρώντας τα αυστηρότερα πρωτόκολλα, με σεβασμό στην κοινωνία και στο περιβάλλον, καταλήγει η εταιρική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v