Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι Κρι: Πρωτιά στην παραγωγή γιαουρτιού για την Ελληνική αγορά

Το 2020, η εταιρεία σημείωσε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, με πάνω από 450 εργαζόμενους και 84 νέες προσλήψεις να πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Κρι Κρι: Πρωτιά στην παραγωγή γιαουρτιού για την Ελληνική αγορά

Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι ανακοίνωσε ότι κατάφερε να φτάσει στην 1η θέση παραγωγής γιαουρτιού για την Ελληνική αγορά*, μένοντας πιστή στις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκίνησε.

Οπως αναφέρει σχετικά, το 2020, η εταιρεία σημείωσε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, με πάνω από 450 εργαζόμενους και 84 νέες προσλήψεις να πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της παρουσίας 30 χρόνων στην Ελληνική αγορά γιαουρτιού, η εταιρεία δημιούργησε μια επετειακή τηλεοπτική καμπάνια που στόχο έχει να ενημερώσει τον Έλληνα καταναλωτή για την πορεία της, την προσήλωση στην ποιότητα και τα επιτεύγματα της όλα αυτά χρόνια.

Ο κ. Παναγιώτης Τσινάβος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η συμπλήρωση των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου γιαουρτιού Κρι Κρι μας βρίσκει στην 1η θέση της παραγωγής γιαουρτιού για την Ελληνική αγορά. Αυτό είναι αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας πολλών χρόνων, καθώς και βαθιάς προσήλωσης στον στόχο μας. Με τη νέα μας τηλεοπτική καμπάνια θέλουμε να μοιραστούμε με τους Έλληνες καταναλωτές τις αξίες που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη πορεία. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και να δεσμευτούμε απέναντί τους ότι συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά».

*Βάσει στοιχείων IRI InfoScan πωλήσεων σε όγκο για το 2020, σε συνδυασμό με στοιχεία της Κρι Κρι Α.Ε. για το σύνολο των ιδιοπαραγόμενων προϊόντων γιαούρτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v