Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Performance Technologies: Αναλαμβάνει Cloud Success Manager ο κ. Χάρης Τσέβης

Ο κύριος ρόλος του κ. Χ. Τσέβη είναι η ανάληψη και ο σχεδιασμός έργων μετάβασης στο Cloud, συμμετέχοντας ενεργά στο business transformation των εταιρειών, αξιοποιώντας τις λύσεις και αρχιτεκτονικές των δημοφιλέστερων cloud providers.

Performance Technologies: Αναλαμβάνει Cloud Success Manager ο κ. Χάρης Τσέβης

Η Performance Technologies ΑΕ, ανακοινώνει ότι ο κ. Χάρης Τσέβης αναλαμβάνει καθήκοντα Cloud Success Manager.

Ο κύριος ρόλος του κ. Χ. Τσέβη είναι η ανάληψη και ο σχεδιασμός έργων μετάβασης στο Cloud, συμμετέχοντας ενεργά στο business transformation των εταιρειών, αξιοποιώντας τις λύσεις και αρχιτεκτονικές των δημοφιλέστερων cloud providers, καθώς και το ισχυρό product portfolio της Performance Technologies.

Ο Χ.Τσέβης προέρχεται από την WIND Hellas, κι έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα του Enterprise Infrastructure, Operations & Architecture. Η θέση υπάγεται στο νεοσύστατο Cloud Business Unit της Performance Technologies, το οποίο αναμένεται στο άμεσο μέλλον να ενισχυθεί και με άλλα στελέχη.

Ο Διονύσης Χιντζίδης, CEO της Performance Technologies, καλωσορίζοντας τον Χάρη δήλωσε «Καθώς συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέους, ταχύρρυθμα αναπτυσσόμενους τομείς και να επεκτείνουμε τις επιχειρηματικές μας συνεργασίες, παράλληλα συνεχίζουμε να προσελκύουμε έμπειρα στελέχη, προσθέτοντας βάθος και ικανότητα σε μια ήδη στιβαρή ομάδα. Η σημαντική εμπειρία και ικανότητα του Χάρη στη διαχείριση πολύπλοκων έργων, θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v