Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηλεκτρονικό κατάστημα δημιούργησε η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα UNIFORMS-ESHOP.GR είναι έτοιμο να δεχθεί παραγγελίες με ασφάλεια και ταχύτητα, τονίζει η εταιρία

Ηλεκτρονικό κατάστημα δημιούργησε η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων

Με αφορμή την αυξημένη ζήτηση για μεμονωμένες παραγγελίες και σκοπό την ευρύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΕΛΒΕ Ενδυμάτων αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για καλύτερη προβολή και πρόσβαση στα προϊόντα της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα UNIFORMS-ESHOP.GR είναι έτοιμο να δεχθεί παραγγελίες με ασφάλεια και ταχύτητα, τονίζει η εταιρία. Ένα e-shop με εύκολη και λειτουργική περιήγηση ώστε ο καταναλωτής να μπορέσει να εμπιστευτεί τα προϊόντα που θα αγοράσει. Υπάρχει αναλυτική περιγραφή ανά είδος και έμφαση στις σημαντικότερες προδιαγραφές . Το προσωπικό της εταιρείας είναι στη διάθεση του καταναλωτή για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Το UNIFORMS-ESHOP.GR επικεντρώνεται στις ανάγκες του προσωπικού της Αστυνομίας και του Στρατού, αλλά δε σταματάει εκεί. Οι διαθέσιμες στολές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και τα συντόμως διαθέσιμα ρούχα και αξεσουάρ, καλύπτουν ευρύτερες ανάγκες και εξυπηρετούν καταναλωτές εκτός υπηρεσιών.

Αναμένονται επίσης νέες παραλαβές προϊόντων που θα προστεθούν στο κατάστημα, με σκοπό την δημιουργία μίας πλούσιας συλλογής που θα εξυπηρετεί το ευρύτερο κοινό.

Η ΕΛΒΕ, ως επίσημος προμηθευτής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνικού Στρατού, διαθέτει στο κατάστημα προϊόντα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις επίσημες προδιαγραφές και εναρμονισμένα με τους κανόνες έγκυρων πιστοποιήσεων.

Με παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και δωρεάν έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες άνω των 100€, το UNIFORMS-ESHOP.GR είναι έτοιμο να δεχθεί παραγγελίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v