Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημητρίου: Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο η συμφωνία εξυγίανσης

Κατά τη συζήτηση της αίτησης άσκησαν πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ της αποδοχής της αίτησης, ο εγγυητής, οι εργαζόμενοι, οι εταιρείες του ομίλου ΓΕΔ και οι εταιρείες του ομίλου QUEST που συμβάλλονται στη συμφωνία.

Δημητρίου: Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο η συμφωνία εξυγίανσης

Σε συνέχεια της από 31/03/2021 ανακοίνωσής της εταιρείας «Γ.Ε. Δημητρίου ΑΕΕ» σχετικά με την υποβολή αίτησης, σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4738/2020, προς το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την επικύρωση της Συμφωνίας Εξυγίανσης που υπέγραψε την 30/03/2021 με την πλειοψηφία των πιστωτών της, σας ενημερώνουνε ότι:

Στις 26.05.2021 συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η αίτηση εξυγίανσης της εταιρείας «Γ.Ε. Δημητρίου ΑΕΕ». Κατά τη συζήτηση της αίτησης άσκησαν πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ της αποδοχής της αίτησης, ο εγγυητής, οι εργαζόμενοι, οι εταιρείες του ομίλου ΓΕΔ και οι εταιρείες του ομίλου QUEST που συμβάλλονται στη συμφωνία.

Κύρια παρέμβαση για την απόρριψη της αίτησης, άσκησαν η Do Value (εκπροσωπούσα την Εθνική), ο ΕΦΚΑ, το Ελληνικό Δημόσιο, η ΠΑΕΓΑΕ και η ΕΥΔΑΠ.

Στις 31/05/2021, έκλεισε ο φάκελος της υπόθεσης και η εταιρεία αναμένει την έκδοση απόφασης. Η εταιρεία θα προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση με την έκδοση απόφασης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v