Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Περιορισμένες οι υλικές ζημιές από την πυρκαγιά

Η εταιρεία έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών και λήψη αποζημιώσεων μέσω των ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Περιορισμένες οι υλικές ζημιές από την πυρκαγιά

Η εταιρεία ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με πυρκαγιά που ξέσπασε σε παρακείμενο των εγκαταστάσεων της οικόπεδο στον Ασπρόπυργο Αττικής, ανακοίνωσε ότι υπέστη περιορισμένης έκτασης υλικές ζημιές επί κτιριακών εγκαταστάσεων, χωρίς ωστόσο να έχουν προκληθεί ζημιές σε μηχανολογικό εξοπλισμό, αποθέματα και ' Α ύλες παραγωγής.

Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, ενώ το σύνολο των εργαζομένων της έχει απομακρυνθεί με ασφάλεια.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών και λήψη αποζημιώσεων μέσω των ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Σε κάθε περίπτωση, οι υλικές ζημιές δεν θα επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας, ενώ το κόστος αποκατάστασης κρίνεται μη ουσιώδες και δεν αναμένεται να έχει καμία απολύτως επίπτωση στα αποτελέσματα χρήσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v