Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ασπρόπυργος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε βυτιοφόρο με προπάνιο

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η ευρύτερη περιοχή, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ή εγκλωβισμός κάποιου ατόμου. Στο σημείο πήγε και ο υφ. Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. Διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς.

Ασπρόπυργος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε βυτιοφόρο με προπάνιο

Υπό έλεγχο τέθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε βυτιοφόρο με προπάνιο, επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και επεκτάθηκε σε βιομηχανική εγκατάσταση.

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η ευρύτερη περιοχή, ενώ δεν αναφέρθηκε, ευτυχώς, τραυματισμός ή εγκλωβισμός κάποιου ατόμου.

Με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τη διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς, ενώ στο σημείο πήγε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 27 πυροσβέστες με 5 οχήματα και στη συνέχεια ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 3 ελικόπτερα, ένα εκ των οποίων είναι συντονιστικό. 

Ειδοποίηση προς τους κατοίκους της περιοχής του Ασπροπύργου να παραμείνουν στα σπίτια τους ήρθε με μήνυμα 112 της Πολιτικής Προστασίας σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, καθώς σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε βυτιοφόρο με επικίνδυνο υλικό, πιθανόν προπάνιο, επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

«Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπρόπυργου. Κίνδυνος έκρηξης Καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Μείνετε μακριά από παράθυρα που μπορεί να σπάσουν», αναφέρεται και σε σχετική ανάρτηση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v