Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρεττού για Ελληνικό: Η Πειραιώς παρούσα σε όλα τα έργα που δίνουν αξία στην ελληνική οικονομία

«Η συμβολή μας στη χρηματοδότηση της Lamda Development αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μας στις σύνθετες χρηματοδοτήσεις υποδομών και έργων ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας με κριτήρια ESG», τονίζει η ανώτερη γενική διευθύντρια της Πειραιώς.

Βρεττού για Ελληνικό: Η Πειραιώς παρούσα σε όλα τα έργα που δίνουν αξία στην ελληνική οικονομία

«Η Τράπεζα Πειραιώς, η μεγαλύτερη Τράπεζα στη χώρα, είναι παρούσα σε όλα τα στρατηγικού χαρακτήρα έργα που δίνουν προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξή της. Στηρίζουμε έμπρακτα το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης της Ευρώπης και θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η κα Ελένη Βρεττού, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς με αφορμή τη μεταβίβαση των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε., από το ΤΑΙΠΕΔ στην «HELLINIKON GLOBAL I SA», θυγατρική της Lamda Development.

«Η συμβολή μας στη χρηματοδότηση της Lamda Development αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μας στις σύνθετες χρηματοδοτήσεις υποδομών και έργων ανάπτυξης ακίνητης περιουσίας με κριτήρια ESG», υπογραμμίζει η κα Βρεττού.

Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς ήταν Διοργανωτής και Ανάδοχος του Κοινοπρακτικού τραπεζικού δανεισμού της «Lamda Development A.E.» και των θυγατρικών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v