Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Εργαλείο τόνωσης της κατανάλωσης τα 150 ευρώ

«Κανείς δεν επιθυμεί ένα ακόμη lockdown, γιατί μια τέτοια εξέλιξη θα έχει τραγικές συνέπειες στην κοινωνία και την οικονομία», υπογραμμίζει το ΕΒΕΘ.

Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Εργαλείο τόνωσης της κατανάλωσης τα 150 ευρώ

Πολύ σημαντικό εργαλείο τόνωσης της ιδιωτικής κατανάλωσης χαρακτηρίζει το κίνητρο του επιδόματος των 150 ευρώ για τον εμβολιασμό των νέων με τη μορφή προπληρωμένης κάρτας από το κράτος για χρήση σε ταξίδια, επισκέψεις σε μουσεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Υπογραμμίζει δε τη συμβολή του προαναφερόμενου κινήτρου στην επίτευξη του στόχου δόμησης τείχους ανοσίας έναντι του κορωνοϊού.

«Κανείς δεν επιθυμεί ένα ακόμη lockdown, γιατί μία τέτοια εξέλιξη θα έχει τραγικές συνέπειες στην κοινωνία και την οικονομία», υπογραμμίζει το ΕΒΕΘ και προσθέτει πως «μόνο με την ουσιαστική ολοκλήρωση του “Επιχείρηση Ελευθερία” θα καταφέρουμε να παραμείνουμε υγιείς σε μια ανοικτή κοινωνία και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο