Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Interlife: Αμεσα αυτοψίες για ταχύτερη αποκατάσταση ζημιών

Στόχος η άμεση ανταπόκριση, με ταχύτητα και απλές διαδικασίες, στην καταβολή των αποζημιώσεων. Η εταιρεία προγραμματίζει την αποστολή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, αναφέρει ανακοίνωση.

Interlife: Αμεσα αυτοψίες για ταχύτερη αποκατάσταση ζημιών

Άμεσα, από πραγματογνώμονες που είναι ήδη σε ετοιμότητα, θα πραγματοποιούνται οι αυτοψίες και οι εκτιμήσεις για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών περιουσίας και οχημάτων από τις πυρκαγιές, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση για τους ασφαλισμένους της η Interlife Aσφαλιστική.

«Οι διευθύνσεις του Τμήματος Αποζημιώσεων της εταιρείας, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, είναι στη διάθεση των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ασφαλισμένων πελατών, προκειμένου να ανταποκριθούν με ταχύτητα και απλές διαδικασίες στην καταβολή των αποζημιώσεων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “προσφέρω …αλλιώς” που υλοποιεί, η εταιρεία προγραμματίζει την αποστολή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στις πληγείσες περιοχές» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v