Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι προτείνει η Performance στους μετόχους της

Στο 0,09 ευρώ το φετινό μέρισμα. Ζητείται εξουσιοδότηση του ΔΣ για την πρόσληψη συμβούλου και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.

Τι προτείνει η Performance στους μετόχους της
Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,09 ευρώ ανά μετοχή (έναντι 0,06 ευρώ πέρυσι) θα προτείνει η Performance Technologies στην επικείμενη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της προσεχούς Πέμπτης (9/9/2021).
Επίσης, στη γενική συνέλευση θα προταθούν, μεταξύ άλλων, επίσης:
  • Το split της μετοχής στα τρία, με αποτέλεσμα την αντικατάσταση μιας σημερινής μετοχής με τρεις καινούργιες.
  • Τη δυνατότητα δωρεάν διάθεσης σε μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της εταιρείας έως 200.000 μετοχών (600.000 μετά το split) κατά την επόμενη πενταετία (stock options). Οι μετοχές αυτές θα προκύψουν μέσα από τη διαδικασία της κεφαλαιοποίησης αποθεματικών.
  • Την εξουσιοδότηση του ΔΣ για την πρόσληψη συμβούλου και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης (κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων). Στόχος είναι η άντληση ποσού έως 5 εκατ. ευρώ, που θα δοθούν σε έως 150 επενδυτές.
Η εταιρεία θα ακούσει τις προτάσεις των μετόχων της σχετικά με το ζήτημα μετάταξής της από την Εναλλακτική στην Κύρια Αγορά του ΧΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v