ΤτΕ: Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν ασφαλιστικά συμβόλαια στη City Insurance

Νέα ενημέρωση για την ασφαλιστική επιχείρηση Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. από την Τράπεζα της Ελλάδος. Ολες οι οδηγίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του Εγγυητικού Κεφαλαίου της Ρουμανίας.

ΤτΕ: Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν ασφαλιστικά συμβόλαια στη City Insurance

Η εποπτική αρχή της Ρουμανίας Financial Supervisory Authority ενημέρωσε ότι oι ασφαλισμένοι που ενδιαφέρονται α) να καταγγείλουν την ασφαλιστική τους σύμβαση και να ζητήσουν επιστροφή ασφαλίστρου ή β) να αναγγείλουν ζημία ή να υποβάλουν αξίωση αποζημίωσης από την Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. (CITY) πρέπει να επικοινωνούν με το Εγγυητικό Κεφάλαιο της Ρουμανίας (FGA) [Str.Vasile Lascăr 31, București, e-mail: [email protected], τηλ. +40212011060, φαξ +40212011061], αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας.

Θα χρειαστεί να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του FGA, και ιδίως:

https://www.fgaromania.ro/en/clarification-regarding-the-denouncement-procedure-for-insurance-contracts-concluded-with-city-insurance-sa/, όπου γνωστοποιείται ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν συναφθεί με τη CITY παραμένουν σε ισχύ μέχρι τη λήξη τους, εκτός των περιπτώσεων που αναφέρονται στη δημοσίευση. Επίσης, γνωστοποιείται η διαδικασία καταγγελίας της ασφαλιστικής σύμβασης και επιστροφής του μη δεδουλευμένου ασφαλίστρου.

https://www.fgaromania.ro/en/fga-can-receive-requests-for-opening-claim-files-from-potential-insurance-creditors-of-city-insurance-s-a/, όπου γνωστοποιούνται οι διαδικασίες και οι προθεσμίες αναγγελίας ζημίας και αξίωσης αποζημίωσης από τους ασφαλισμένους και τους δικαιούχους αποζημίωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της CITY στον ιστότοπο https://www.cityinsurance.ro/en/, καθώς και της εποπτικής αρχής της Ρουμανίας στον ιστότοπο https://www.asfromania.ro/.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

1. https://www.fgaromania.ro/en/clarification-regarding-the-denouncement-procedure-for-insurance-contracts-concluded-with-city-insurance-sa/

2. https://www.fgaromania.ro/en/fga-can-receive-requests-for-opening-claim-files-from-potential-insurance-creditors-of-city-insurance-s-a/

3. https://www.cityinsurance.ro/en/

4. https://www.asfromania.ro/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v