Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνής διάκριση της Πειραιώς Factoring

Η Τράπεζα Πειραιώς προ-χρηματοδοτεί την εξαγωγική επιχείρηση για την προετοιμασία της παραγγελίας και η Πειραιώς Factoring στη συνέχεια προεξοφλεί τα τιμολόγια μόλις εκδοθούν, με κάλυψη του πιστωτικού κινδύνου.

Διεθνής διάκριση της Πειραιώς Factoring

Σημαντική διεθνή διάκριση από την Factors Chain International (FCI) έλαβε η Πειραιώς Factoring, κατακτώντας την 3η θέση ως Export Factor κατά τη διάρκεια του 53ου ετήσιου συνεδρίου της FCI.
Η διάκριση της Πειραιώς Factoring στην κατηγορία Best Performance as Export factor - 2021 FCI Business Awards αποτυπώνει το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως αναγνωρίζονται από τις μεγάλες διεθνείς εταιρείες που ανήκουν στον οργανισμό.

Η FCI είναι ο Παγκόσμιος Αντιπροσωπευτικός Φορέας για Factoring και Χρηματοδότηση Ανοιχτών Λογαριασμών Εγχώριων και Διεθνών Εμπορικών Απαιτήσεων, με 400 εταιρείες μέλη σε 90 χώρες που καλύπτουν σχεδόν το 60% του παγκόσμιου παγκόσμιου όγκου factoring μέσω ανταποκριτών.

Η παγκόσμια αυτή διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις καθώς μέσω της Πειραιώς Factoring λαμβάνουν πλήρη εικόνα για να εκτιμήσουν και να αποφασίσουν να επεκταθούν, με ασφαλή τρόπο, σε νέες αγορές και σε νέο διεθνές πελατολόγιο.

Η Πειραιώς Factoring υποστηρίζει με συνέπεια τον εξαγωγικό τομέα, με την πεποίθηση ότι η εξωστρέφεια είναι ο βασικός άξονας της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς διαθέτει ειδικό πακέτο προχρηματοδότησης εξαγωγών και προεξόφλησης απαιτήσεων. Η Τράπεζα Πειραιώς προ-χρηματοδοτεί την εξαγωγική επιχείρηση για την προετοιμασία της παραγγελίας και η Πειραιώς Factoring στη συνέχεια προεξοφλεί τα τιμολόγια μόλις εκδοθούν, με κάλυψη του πιστωτικού κινδύνου.

Η Πειραιώς Factoring προσφέρει στις επιχειρήσεις ευρεία γκάμα προϊόντων εγχωρίου, διεθνούς και reverse factoring που εξασφαλίζουν άμεση ρευστότητα με δυνατότητα για έως και πλήρη κάλυψη του πιστωτικού κινδύνου καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης και είσπραξης απαιτήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v