Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με νέα δομή η διεύθυνση Επικοινωνίας & Marketing της Χήτος ΑΒΕΕ

Η νέα δομή περιλαμβάνει δύο διευθύνσεις, στη διεύθυνση Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας και στη διεύθυνση Marketing.

Με νέα δομή η διεύθυνση Επικοινωνίας & Marketing της Χήτος ΑΒΕΕ

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της πλάνου και τη διεύρυνση του προιοντικού της χαρτοφυλακίου, με γνώμονα την ανάπτυξη της Εταιρικής και Εμπορικής Επικοινωνίας και την ενίσχυση της προβολής των brands της εταιρείας, προχώρησε σε αναδιάρθρωση του τμήματος PR & Marketing. Η νέα δομή περιλαμβάνει δύο διευθύνσεις, στη διεύθυνση Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας και στη διεύθυνση Marketing.

Τη θέση της διευθύντριας Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας αναλαμβάνει η κ. Χριστίνα Δούμα, με σκοπό το σχεδιασμό και την ανάπτυξη την εταιρικής ταυτότητας, υπευθυνότητας και προβολής των δράσεων της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στο εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον. Η κ. Δούμα εντάχθηκε στο δυναμικό της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ το 2013, αναλαμβάνοντας τη δημιουργία και ανάπτυξη του τμήματος Επικοινωνίας & Marketing μέχρι σήμερα. Έχει 20 χρόνια εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας, με προϋπηρεσία σε μεγάλους διαφημιστικούς ομίλους (Ashley Group, McCann Erickson), όπου διαχειρίστηκε τη στρατηγική και υλοποίηση της επικοινωνίας πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών. Έχει πτυχίο BA European Studies (in Politics, German Russian) και μεταπτυχιακό τίτλο MA Media & Communications από το Queen Mary & Westfield College, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Τη θέση της διευθύντριας Marketing αναλαμβάνει η κ. Tίνα Εξάρχου, έχοντας τη συνολική ευθύνη της περαιτέρω ανάπτυξης, αύξησης προβολής και προώθησης του διευρυμένου πλέον προιοντικού χαρτοφυλακίου της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ. Η κ. Εξάρχου, διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας κυρίως στην ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., (μέλος του Ομίλου Vivartia), και αργότερα στην Tottis-Bingo. Έχει διαχειριστεί χαρτοφυλάκιο προϊόντων μεγάλης αξίας, ενώ έχει υλοποιήσει επιτυχημένα προϊοντικά λανσαρίσματα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο Deree και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος MBA από το Cardiff Business School – University of Wales.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v