Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Επέστρεψε ασφάλιστρα άνω των €900.000 μέσω «Ασφαλιστικού Γονέα»

Το ποσό αφορά σε επιστροφή ασφαλίστρων, την οποία οι κάτοχοι του προγράμματος εξασφαλίζουν πραγματοποιώντας απλά τις καθημερινές τους αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Επέστρεψε ασφάλιστρα άνω των €900.000 μέσω «Ασφαλιστικού Γονέα»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε το 9μηνο του 2021 τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, με περισσότερα από € 940.000.

Το ποσό αφορά σε επιστροφή ασφαλίστρων, την οποία οι κάτοχοι του προγράμματος εξασφαλίζουν πραγματοποιώντας απλά τις καθημερινές τους αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ποσό, έχει ήδη ξεπεράσει το ποσό που συγκεντρώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020. 

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, έχει αναπτύξει ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων με τον Ασφαλιστικό Γονέα επιχειρήσεων, το οποίο διευρύνεται συνεχώς μέσω νέων συνεργασιών.

Ενδεικτικά, στο πρόγραμμα συμμετέχουν πάνω από 100 επιχειρήσεις όπως: Σκλαβενίτης, Μασούτης, EKO, BP, Revoil, Πλαίσιο, Vodafone, ΗΡΩΝ, Market In, Notos, Sephora, Pet City κ.α., μέσω των οποίων οι κάτοχοι του προγράμματος μπορούν να διαμορφώσουν οι ίδιοι, ανάλογα με τις καθημερινές τους αγορές, τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ταυτόχρονα, εξασφαλίζουν δωρεάν αγορές στην οικογένειά τους, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλειας ζωής από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες. 

Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος, τόσο για android όσο και για iOS συσκευές, ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.600 συνεργάτες της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v