Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Info Quest Technologies στην Έκθεση Beyond 4.0

Θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 14-16 Οκτωβρίου.

H Info Quest Technologies στην Έκθεση Beyond 4.0

Η Info Quest Technologies, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στην Beyond 4.0 την πρώτη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 14-16 Οκτωβρίου.

Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η Info Quest Technologies, που γιορτάζει φέτος την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυσή της, έχει συνδέσει το όνομά της με την εξέλιξη και την ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής και επικοινωνιών, αλλά και συνολικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας. Στον πυρήνα της δραστηριότητάς της έχει την πίστη στην ψηφιακή τεχνολογία και τη δύναμή της να αλλάζει τον κόσμο, προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας.

Στην Έκθεση, ο Αντώνης Σταματόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής VAD της εταιρείας, με ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/10 στην ενότητα «Technology Trends in the AI era», 11:50 – 14:00 θα εστιάσει στη σημασία της αυτοματοποίησης και ψηφιοποίησης των επιχειρησιακών διαδικασιών στην πορεία Οργανισμών του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα προς τον Ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v