Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα στελέχη στο δυναμικό της Coca-Cola 3Ε

Νέο διευθυντή εφοδιαστικής αλυσίδας, νέα διευθύντρια marketing αλλά και νέα Διευθύντρια Legal & Security ανακοίνωσε η εταιρία.

Νέα στελέχη στο δυναμικό της Coca-Cola 3Ε

Τρία νέα στελέχη υποδέχεται στη διοικητική της ομάδα η Coca-Cola Τρία Έψιλον. Πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους που έχουν αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε διαφορετικές θέσεις μέσα στον Όμιλο Coca-Cola HBC, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της εταιρείας να παρέχει σταθερά στους ανθρώπους της σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα διεθνές και συμπεριληπτικό περιβάλλον.

Η Αγγελική Φωτοπούλου ανέλαβε Διευθύντρια Legal & Security για Ελλάδα και Κύπρο με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου. Η Α. Φωτοπούλου διαδέχεται στον ρόλο αυτό την Ειρήνη Κεφαλογιάννη, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Head of Competition Law & Sustainability για τον Όμιλο Coca-Cola HBC. Η Α. Φωτοπούλου κατείχε τα τελευταία 5 χρόνια τον ρόλο της Senior Legal Counsel στην εταιρεία. Εντάχθηκε στην ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον το 2016 με πολυετή εμπειρία σε θέματα νομοθεσιών που διέπουν την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας, έχοντας προηγουμένως εργαστεί επί 15 έτη ως νομική σύμβουλος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία.

Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας για Ελλάδα και Κύπρο ανέλαβε ο Γιώργος Χαντουμάκος από 1η Σεπτεμβρίου. Ο Γ. Χαντουμάκος διαδέχεται στη θέση αυτή τη Σουζάνα Ραρή, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Group Asset Care Manager στον Όμιλο Coca-Cola HBC. Ο Γ. Χαντουμάκος κατείχε τη θέση του Διευθυντή Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την Coca-Cola HBC στη Νιγηρία καταφέρνοντας να αναδιαμορφώσει ολοκληρωτικά την οργανωτική δομή, την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ξεκίνησε τη διαδρομή του στην Coca-Cola HBC το 2011 ως Energy Project Manager, εστιάζοντας σε έργα αειφόρου ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας, ενώ το 2013 ανέλαβε τον ρόλο του Regional Engineering Manager και ήταν υπεύθυνος για τις επενδύσεις της εταιρείας στην Ιταλία, Ελβετία, Τσεχία, Σλοβακία, Αυστρία, Ουγγαρία και Ιρλανδία. Στη Νιγηρία μετακινήθηκε το 2017 ως Manufacturing Director για να εξελιχθεί το 2019 σε Διευθυντή Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Η Sonja Todorova ανέλαβε από 1η Σεπτεμβρίου καθήκοντα Διευθύντριας Μάρκετινγκ για Ελλάδα και Κύπρο, προερχόμενη από τον ρόλο της ComEx & Marketing Manager για την Coca-Cola HBC στη Ρωσία. Η S. Todorova διαδέχεται στον ρόλο αυτό τη Σόνια Δήμογλη η οποία ανέλαβε Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola στην Ουγγαρία. H S. Todorova θα ηγηθεί της στρατηγικής marketing των προϊόντων της Coca-Cola Τρία Έψιλον με στόχο να συμβάλει στην περαιτέρω ενδυνάμωση του 24/7 οράματος της εταιρείας και να επιταχύνει την ανάπτυξη στο κανάλι του HoReCa. Η S. Todorova, ξεκίνησε την καριέρα της στον Όμιλο Coca-Cola HBC το 2001 ως Sales Analyst. Έχοντας διαγράψει μια διαδρομή 20 χρόνων στο σύστημα της Coca-Cola έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε θέματα consumer και operations marketing μέσα από σημαντικούς ρόλους σε διαφορετικές αγορές.

Η Μαρία Αναργύρου – Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον για Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στη διοικητική μας ομάδα την Αγγελική, τον Γιώργο και τη Sonja. Η πορεία και η εξέλιξή τους μέσα στην Coca-Cola Hellenic τα προηγούμενα χρόνια δείχνει τη συνέπεια του οργανισμού μας στο να αναπτύσσει το ταλέντο των ανθρώπων μας, ώστε να διακρίνονται σε υψηλόβαθμες θέσεις. Η εμπειρία που έχουν κερδίσει από την πορεία τους σε διάφορες χώρες και από διαφορετικές θέσεις πλουτίζει τον οργανισμό μας και δίνει ώθηση στον στόχο μας να εξελίσσουμε τον οργανισμό μας, επιταχύνοντας την ανάπτυξη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v