Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλειοδότης για το Μινιόν η Dimand

H προσφορά ξεπερνά, σύμφωνα με πληροφορίες τα 25 εκατ. ευρώ. Στη κυριότητα της Folli Follie που προχώρησε στο διαγωνισμό βρίσκονται συνολικά 16.000 τετραγωνικά μέτρα τα οποία θα αξιοποιηθούν από την Dimand.

Πλειοδότης για το Μινιόν η Dimand

Πλειοδότης στον διαγωνισμό για την απόκτηση του ακινήτου που στέγαζε το Μινιόν αναδείχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η Dimand (φωτ. o επικεφαλής Δ. Ανδριόπουλος) με προσφορά που ξεπερνά τα 25 εκατ. ευρώ.

Ολο το προηγούμενο διάστημα «έτρεχε» σχετικός διαγωνισμός, προκειμένου να βρεθεί κατάλληλος χρήστης και πλειοδότης για το συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου της Folli Follie.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο παρέμενε ως το μοναδικό αδέσμευτο εκ της περιουσίας της εταιρείας και είχε χρησιμοποιηθεί ως «εγγύηση» για τη λήψη ενδιάμεσης χρηματοδότησης της εταιρείας.

Στη κυριότητα της Folli Follie βρίσκονται 16.000 τετραγωνικά μέτρα τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αξιοποιηθούν από την Dimand, η οποία αποτελεί μια από τους σημαντικότερους developers στη χώρα με εμπειρία, τόσο σε γραφειακούς χώρους, όσο και σε μικτές χρήσεις. 

Η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μέσα στο Δεκέμβριο, ωστόσο η διοίκηση της Folli Follie έχει αφενός λάβει την έγκριση των ομολογιούχων πιστωτών της και αφετέρου προγραμματίζει την αποπληρωμή της Arena Investments, που παρείχε την ενδιάμεση χρηματοδότηση.

Πέννυ Κούτρα [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v