Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαθέσιμα τα virtual sports της Highlight Games από τον ΟΠΑΠ

Οι εκδόσεις του παιχνιδιού «Soccerbet» με ελληνικούς, αγγλικούς και ιταλικούς αγώνες είναι πλέον διαθέσιμες στους πελάτες του ΟΠAΠ με τη μορφή μεμονωμένων παιχνιδιών ή πρωταθλήματος. Επιπλέον, διατίθεται διαδικτυακά το «ΝΒΑ Last 60».

Διαθέσιμα τα virtual sports της Highlight Games από τον ΟΠΑΠ

H Highlight Games, εταιρεία με έδρα το Λονδίνο που ειδικεύεται στα παιχνίδια virtual sports, ανακοινώνει ότι τα προϊόντα της είναι πλέον διαθέσιμα από τον ΟΠΑΠ, μέσω της πλατφόρμας της EveryMatrix.

Οι εκδόσεις του παιχνιδιού «Soccerbet» με ελληνικούς, αγγλικούς και ιταλικούς αγώνες της Highlight Games είναι πλέον διαθέσιμες στους πελάτες του ΟΠAΠ με τη μορφή μεμονωμένων παιχνιδιών ή πρωταθλήματος. Επιπλέον, διατίθεται διαδικτυακά το παιχνίδι μπάσκετ «ΝΒΑ Last 60», το οποίο περιλαμβάνει αρχειακό υλικό από παλαιότερες σεζόν του NBA.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι τα παιχνίδια της Highlight Games είναι πλέον διαθέσιμα μέσω του ΟΠAΠ και της EveryMatrix», δήλωσε ο κ. Steven Holmes, Co-CEO της Highlight Games.

«Το «Soccerbet» έχει ήδη μεταμορφώσει τα virtual sports στην Ιταλία και την Τουρκία. Αναμένουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα με τη δέσμη ελληνικών, ιταλικών και αγγλικών αγώνων και το «ΝΒΑ Last 60», που είναι πλέον διαθέσιμα διαδικτυακά και μέσω κινητών τηλεφώνων. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη του ΟΠΑΠ, ενός κορυφαίου παρόχου τυχερών παιχνιδιών, στο πελατολόγιό μας. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την εταιρεία μας».

Ο κ. James Curwen, Chief Online Officer του ΟΠAΠ δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Highlight Games για την παροχή των virtual sports παιχνιδιών της στους πελάτες μας στο διαδίκτυο. Η Ελλάδα έχει πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και πιστεύουμε ότι τόσο το «Soccerbet», όσο και το «ΝΒΑ Last 60» θα ενθουσιάσουν τους παίκτες με τη χρήση αυθεντικού αρχειακού υλικού και σχολιασμού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v