Στην Howden Matrix η ALLRISK Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης

Σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2021, ολοκληρώθηκε η συμφωνία ενοποίησης των εργασιών της Howden Matrix με την ALLRISK Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης ΙΚΕ.

Στην Howden Matrix η ALLRISK Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης

Διευρύνεται περαιτέρω η στρατηγική ανάπτυξης εργασιών μέσω σημαντικών συνεργειών του Ομίλου Howden Matrix, η οποία ξεκίνησε δυναμικά πριν από μία διετία με την εξαγορά της θυγατρικής μεσιτικής της Τράπεζας Πειραιώς «Πειραιώς Μεσίτες Α.Ε.».

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2021, ολοκληρώθηκε η ιδιαιτέρως σημαντική συμφωνία ενοποίησης των εργασιών του με την ALLRISK Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης ΙΚΕ, μία σύγχρονη, δυναμική, αλλά ταυτόχρονα ιστορική για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η προσχώρηση της ΑLLRISK στην μεγάλη οικογένεια της Howden Matrix, αντικατοπτρίζει την κοινή φιλοσοφία των δύο οργανισμών, η οποία χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, πελατοκεντρική πολιτική και ποιοτικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Οι στόχοι της ALLRISK, που από σήμερα ταυτίζονται με στόχους του Ομίλου Howden Matrix, έχουν στο επίκεντρό τους την απρόσκοπτη πρόσβαση στην τοπική, αλλά και στις διεθνείς ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές αγορές, την υψηλού επιπέδου μηχανογραφική υποστήριξη πελατών και συνεργατών, καθώς και την παροχή μιας σειράς υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως είναι η διαχείριση κινδύνων και η ταχύτατη και δίκαιη διεκπεραίωση των αποζημιώσεων.

Στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης της συνεργασίας, ο Γιάννης Τσαούσης τόνισε: «Στόχος της ALLRISK ήταν να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν την κάλυψή τους, μετά από ενδελεχή μελέτη των αναγκών τους και διευρυμένη έρευνα αγοράς. Ήμασταν πάντα προσανατολισμένοι στην καλύτερη δυνατή λύση, με το ανταγωνιστικότερο ασφάλιστρο και την άψογη εξυπηρέτηση. Σήμερα, μέσα από τον Όμιλο Howden Matrix, τις υποδομές που έχει αναπτύξει και την εμβέλεια που αυταπόδεικτα διαθέτει στις διεθνείς αγορές, μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε στο πολλαπλάσιο την ποιοτική εξυπηρέτηση που εδώ και δεκαετίες επιφυλάσσουμε για τους πελάτες μας».

Σύμφωνα με τον Φίλιππο Τσαούση «το νέο status της ALLRISK αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την επιτυχή τοποθέτηση ακόμη πιο μεγάλων, απαιτητικών και πολύπλοκων από πλευράς διαχείρισης κινδύνων, αφού παρακολουθείται από την μεγαλύτερη ομάδα εξειδικευμένων brokers και τεχνικών της αγοράς μας και μέσα από τις οικονομίες κλίμακος που δημιουργούνται επιτρέπει την περαιτέρω επένδυση σε νέες τεχνολογίες και υποστηρικτικούς μηχανισμούς».

Tέλος, ο Group CEO Howden Matrix Δημήτρης Τσεσμετζόγλου υπογράμμισε: «Όπως έχω τονίσει επανειλημμένως στη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, ο Όμιλός μας είναι προσηλωμένος τόσο στην διαρκή ανάπτυξη των εργασιών, αλλά και στην προσέλκυση ταλαντούχων και ικανών επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου, που επιδιώκουν να προσφέρουν στους πελάτες τους -και ειδικά στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και εκτός-, το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών. Σήμερα, με μεγάλη χαρά, καλωσορίζω τη συνεργασία με την ALLRISK, τον Γιάννη και Φίλιππο Τσαούση. H σημαντική αυτή απόφαση είμαι βέβαιος πως θα έχει, και μάλιστα σύντομα, θετικότερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο και θα αλλάξει εντελώς, όχι μόνο την εικόνα, αλλά και την ουσία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v