Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις για το Υπεύθυνο Παιχνίδι

Αναδεικνύουν την έμπρακτη δέσμευση της κορυφαίας εταιρείας τυχερών παιγνίων της χώρας στις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.

ΟΠΑΠ: Κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις για το Υπεύθυνο Παιχνίδι

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Λοταριών (World Lottery Association WLA) έβαλε για μια ακόμη φορά τη σφραγίδα του, πιστοποιώντας με το ανώτατο επίπεδο (επίπεδο 4) τον ΟΠΑΠ, για τη συνεπή εφαρμογή των αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι η υψηλότερη παγκοσμίως στον τομέα του Υπεύθυνου Παιχνιδιού. Μάλιστα, η εταιρεία έλαβε και το Πιστοποιητικό Εναρμόνισης με τα Πρότυπα Υπεύθυνου Παιχνιδιού του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Λοταριών (European Lotteries).

Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, οι δύο αυτές διακρίσεις αναδεικνύουν την έμπρακτη δέσμευση της κορυφαίας εταιρείας τυχερών παιγνίων της χώρας στις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, αναγνωρίζοντας την ολοκληρωμένη στρατηγική του ΟΠΑΠ σε αυτό τον τομέα, η οποία εστιάζει, μεταξύ άλλων, στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πελάτες του, στην προστασία των ανηλίκων, στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών και στην εκπαίδευση του κοινού.

Η ισχύς των δύο πιστοποιήσεων του ΟΠΑΠ είναι μέχρι το 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v