Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγή φρουράς στην Attica Bank, ποιος είναι ο νέος CEO

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αναμένονται παραιτήσεις του CEO Θ. Πανταλάκη και τουλάχιστον ενός ακόμη μέλους. Ποιος αναλαμβάνει μεταβατικός CEO. Σε θέση μη εκτελεστικού μέλους ο Μάρκος Κούτης, που πρότεινε η Ellington για συνδιευθύνοντα σύμβουλο.

Αλλαγή φρουράς στην Attica Bank, ποιος είναι ο νέος CEO

Αλλαγή φρουράς αναμένεται στην ηγεσία της Attica Bank καθώς ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία αξιολόγησης υποψήφιων μελών Διοικητικού Συμβουλίου από τη σχετική Επιτροπή και ακολουθεί σήμερα η συνεδρίαση του Δ.Σ. για εκλογή νέων μελών και συγκρότησή του σε σώμα.

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα υποβάλει την παραίτησή του, όπως αναμενόταν, ο νυν διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Θ. Πανταλάκης και τουλάχιστον άλλο ένα μέλος του Δ.Σ.

Στη θέση του Θ. Πανταλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τοποθετηθεί ο Μιχάλης Ανδρεάδης ως μεταβατικός CEO μέχρι την ολοκλήρωση της νέας αύξησης κεφαλαίου. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Μίνος Μωυσής.

Στο Δ.Σ. από την πλευρά της Ellington θα τοποθετηθεί ο Μάρκος Κούτης, ο οποίος προοριζόταν για θέση δεύτερου CEO, καθώς και η Ειρήνη Μαραγκουδάκη.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v