Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβεύτηκε η Space Hellas από τη Rittal

Στη διαδικτυακή απονομή των Rittal Partner Awards 2021 κατέκτησε χρυσό μετάλλιο «Top Performer and Growth» η Space Hellas. Οι δύο εταιρείες προσφέρουν σύγχρονες λύσεις σε υποδομές Data Center.

Βραβεύτηκε η Space Hellas από τη Rittal

Η Space Hellas διακρίθηκε ως «Top Performer and Growth» στο πλαίσιο των Rittal Partner Awards 2021 για τις επιδόσεις της στην υλοποίηση έργων προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού υποδομών σε Data Centers.

Η Rittal είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων υποδομών εξοπλισμού ΙΤ , διανομής ισχύος, κλιματισμού και λογισμικού ενοποίησης, με παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 75 χώρες.

Το μεγάλο εύρος προϊοντικών λύσεων της καλύπτει τις ανάγκες στέγασης, ψύξης και παρακολούθησης του εξοπλισμού ΙΤ των οργανισμών, ανεξαρτήτως μεγέθους και αναγκών. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιούνται τυχόν ζητήματα συμβατότητας μεταξύ εξοπλισμού, ενώ ταυτόχρονα η δυνατότητα της Rittal να παραδώσει σε πολύ σύντομο χρόνο τον εξοπλισμό της μειώνει σημαντικά τον χρόνο υλοποίησης ενός έργου.

Η Space Hellas είναι μεταξύ των «Certified IT Partners» της Rittal. Οι δύο εταιρείες διατηρούν μακροχρόνια σχέση, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει περαιτέρω τη στρατηγική τους συνεργασία με στόχο να προσφέρουν στην αγορά άρτιες και πιστοποιημένες λύσεις υποδομών Data Center τελευταίας τεχνολογίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v