Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

iNFINITUM: Διασφάλιση εταιρικών δεδομένων στον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

O Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ λόγω και του εύρους των δραστηριοτήτων του και της κρισιμότητας των υποδομών του, προχώρησε στην υιοθέτηση μίας σύγχρονης, ευφυούς τεχνολογικής προσέγγισης, βασισμένης στην τεχνολογία DELL PowerProtect Cyber Recovery.

iNFINITUM: Διασφάλιση εταιρικών δεδομένων στον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ εμπιστεύτηκε την iNFINITUM για την υλοποίηση της πρώτης λύσης DΕLL PowerProtect Cyber Recovery στην Ελλάδα, με στόχο την προστασία των εταιρικών δεδομένων του από κυβερνοεπιθέσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

O Όμιλος, λόγω και του εύρους των δραστηριοτήτων του και της κρισιμότητας των υποδομών του, προχώρησε μέσω της επένδυσης αυτής, στην υιοθέτηση μίας σύγχρονης, ευφυούς τεχνολογικής προσέγγισης, βασισμένης στην τεχνολογία DELL PowerProtect Cyber Recovery. Η εν λόγω τεχνολογία στοχεύει στην προστασία των κρίσιμων εταιρικών δεδομένων  από κυβερνοεπιθέσεις,  «διασφαλίζοντάς» τα από  κακόβουλες ενέργειες και απομονώνοντάς τα σε μία ασφαλή «ψηφιακή κρύπτη». Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα αντιγράφων ασφαλείας, η ψηφιακή κρύπτη χρησιμοποιεί πολλαπλούς ισχυρούς μηχανισμούς προστασίας της ακεραιότητας των εταιρικών δεδομένων και του ελέγχου πρόσβασης σε αυτά. Με τη λύση αυτή, επιτυγχάνεται ο εντοπισμός πιθανών επιθέσεων, η αναβάθμιση της ανθεκτικότητας στους κυβερνοκινδύνους, η γρήγορη ανάκτηση δεδομένων καθώς και η ταχεία επιστροφή σε ένα πλήρως λειτουργικό επιχειρησιακό περιβάλλον.

Ο κ. Διονύσης Βλαχογιάννης, Διευθυντής Πληροφορικής του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, δήλωσε σχετικά:
“Η υιοθέτηση της νέας αυτής λύσης μας παρέχει στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ένα σημαντικό δίχτυ προστασίας απέναντι σε κυβερνοκινδύνους, διασφαλίζοντας εταιρικά δεδομένα και αναβαθμίζοντας την ανθεκτικότητά μας και την επιχειρηματική μας συνέχεια. Η iNFINITUM,  πολύτιμος τεχνολογικός συνεργάτης μας εδώ και χρόνια, ανέλαβε να υλοποιήσει για εμάς με επιτυχία, μία απαιτητική λύση cybersecurity,  με ιδιαίτερη υπεραξία.”

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η iNFINITUM προσφέρει προηγμένες, ασφαλείς και ενδεδειγμένες λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας για εταιρικούς οργανισμούς.  Ειδικότερα, η εταιρία διαθέτει εξειδίκευση άνω των 10 ετών στο σχεδιασμό και την υποστήριξη λύσεων Data Protection, ενώ όσον αφορά στην συνεργασία της με την DΕLL, είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα Titanium, Advanced Performing Deployment Services Partner, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλότατου ποιοτικού επιπέδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v