Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την παραγωγή ψηφοδελτίων στην Κένυα ανέλαβε η Inform

Πρόκειται για μία σύμβαση πλαίσιο τριετούς διάρκειας, προυπολογισμού 28 εκατομμυρίων ευρώ και εκτιμώμενης ποσότητας μεγαλύτερης των 120 εκατομμυρίων παραγόμενων ψηφοδελτίων, τονίζει η εισηγμένη.

Την παραγωγή ψηφοδελτίων στην Κένυα ανέλαβε η Inform

Η INFORM, μέλος του Ομίλου της AUSTRIACARD HOLDINGS, προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης που αφορά στην προμήθεια των ψηφοδελτίων για τις εκλογές στην Κένυα.

Πρόκειται για μία σύμβαση πλαίσιο τριετούς διάρκειας, προυπολογισμού 28 εκατομμυρίων ευρώ και εκτιμώμενης ποσότητας μεγαλύτερης των 120 εκατομμυρίων παραγόμενων ψηφοδελτίων.

Η συμμετοχή σε αυτόν τον δημόσιο διαγωνισμό εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και σε νέες αγορές, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις παραγωγικές του υποδομές στον τομέα εκτυπώσεων εντύπων ασφαλείας.

Το έργο αφορά την παραγωγή των ψηφοδελτιών τα οποία θα πληρούν όλα τα σύγχρονα standard ασφαλείας, την ειδική συσκευασία τους, την αποστολή τους, καθώς επίσης και την παρακολούθηση της ασφαλούς παράδοσης τους ανά εκλογική περιφέρεια.

Η παραγωγή των ανωτέρω ψηφοδελτίων εντάσσεται στην κατηγορία των εντύπων ασφαλείας στα οποία η INFORM κατέχει υψηλή εξειδίκευση και αποδεδειγμένη μακρόχρονη εμπειρία, με αποτέλεσμα την ανάληψη του εν λόγω έργου από τον Όμιλο μέσω τεχνικής αξιολόγησης που διεξήχθη, ανταγωνιζόμενος εταιρείες με διεθνή παρουσία και αντίστοιχη τεχνογνωσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v