Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς θα λειτουργήσουν το Πάσχα τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Κλειστά θα παραμείνουν την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι ημέρες και ώρες των κληρώσεων για ΤΖΟΚΕΡ,ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ.

Πώς θα λειτουργήσουν το Πάσχα τα καταστήματα ΟΠΑΠ

Με αλλαγές στο ωράριο θα λειτουργήσουν από αύριο τα καταστήματα ΟΠΑΠ, ενώ αλλάζουν και οι ημέρες και ώρες των κληρώσεων στα παιχνίδια ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και των αργιών του Πάσχα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ομίλου.

Σήμερα και τη Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα OΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά. Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά έως τις 16:00, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά.

Από την Τρίτη, 26 Απριλίου, τα καταστήματα OΠΑΠ θα λειτουργούν και πάλι κανονικά.

Τριπλή κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ σήμερα και το Μ. Σάββατο

Αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, δεν θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των παιχνιδιών του OΠΑΠ. Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα διεξαχθούν απόψε, Μεγάλη Τετάρτη, μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ. Και οι τρεις κληρώσεις θα γίνουν στις 22.00, με την προθεσμία κατάθεσης δελτίων και για τα τρία παιχνίδια να λήγει στις 21.30.

Τριπλή κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθεί και το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου, καθώς τα καταστήματα OΠΑΠ θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα.

Όλες οι κληρώσεις του Μεγάλου Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν στις 16.30. Οι παίκτες ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ θα έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 16.00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v