Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευέλικτα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης από την CNP

Προσαρμόζονται στις ανάγκες των εργαζομένων κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτου μεγέθους. Στόχος η αποτελεσματική κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων.

Ευέλικτα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης από την CNP

Από το 2001, η 28η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα υψηλού συμβολισμού για την αξιακή βάση κάθε επιχείρησης που σέβεται και στέκεται υπεύθυνα δίπλα στο προσωπικό της, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η CNP ΖΩΗΣ, ως μια σύγχρονη ανθρωποκεντρική ασφαλιστική εταιρεία, διαθέτει ευέλικτα Προγράμματα Ομαδικής Ασφάλισης, τα οποία προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες των εργαζομένων κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους.

H CNP ΖΩΗΣ, είναι η ασφαλιστική εταιρεία ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP Assurances με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v