Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη €2,2 εκατ. μοιράζει το Λαϊκό Λαχείο

Υψηλή πιθανότητα κέρδους για τους κατόχους των 139 τυχερών λαχείων πέραν του υπερτυχερού κατόχου του Μεγάλου Λαχνού. Πότε και πού θα γίνει η κλήρωση.

Κέρδη €2,2 εκατ. μοιράζει το Λαϊκό Λαχείο

Συνολικά κέρδη μέχρι 2.200.000 ευρώ θα μοιράσει η 19η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη, 10 Μαΐου, ύστερα από το τζακ ποτ που σημειώθηκε στην τελευταία κλήρωση. Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο παιχνίδι, όλοι οι παίκτες του ιστορικού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ έχουν, επίσης, 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως εξηγεί ο κ. Άγγελος Ντάλιας, υπάλληλος στο κατάστημα OΠΑΠ του κ. Νίκου Σιρανίδη στη Δροσιά,

«το Λαϊκό Λαχείο έχει ανανεωθεί πρόσφατα με σημαντικές αλλαγές στον πίνακα κερδών. Κάθε λαχνός έχει 50% πιθανότητες να είναι τυχερός και να επιστρέψει στον παίκτη τα χρήματα που κατέβαλε για τη πεντάδα. Οι λαχνοί που ο αριθμός τους θα έχει μονό ή ζυγό το τελευταίο ψηφίο τους θα κερδίσουν από 10 ευρώ, εφόσον είναι μονό ή αντίστοιχα ζυγό και το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού. Mε άλλα λόγια, οι παίκτες θα μπορούσαν να αγοράσουν δύο πεντάδες, μία με λήγοντα μονό και μία με ζυγό, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους για κέρδη και ξοδεύοντας ουσιαστικά μόνο 10 ευρώ».

Νέος πίνακας κερδών

Όμως, οι αλλαγές στο Λαϊκό Λαχείο δεν σταματούν εδώ. Όπως τονίζει ο κ. Ντάλιας:

«Όσοι δοκιμάσουν την τύχη τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από 50 ευρώ έως και 5.000 ευρώ, αν έχουν επιλέξει κάποιον από τους 139 τυχερούς λαχνούς που θα προκύπτουν τυχαία. Το ελάχιστο ποσό για τα κέρδη του Τριδύμου ανέρχεται στις 300.000 ευρώ. Επίσης, όσοι έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό του Μεγάλου Λαχνού σε όλες τις υπόλοιπες σειρές, εκτός του τριδύμου, θα κερδίσουν από 15.000 ευρώ».

Οι κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι YouTube του OΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v