Επιστρέφουν έως τις 6 Ιουνίου τα Τζόκερ Stars

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του παιχνιδιου. Πώς θα διεκδικήσετε διαδικτυακά €1.000.000 στην κλήρωση της Πέμπτης.

Επιστρέφουν έως τις 6 Ιουνίου τα Τζόκερ Stars

Απίθανα δώρα διεκδικούν κάθε εβδομάδα οι παίκτες του Τζόκερ, με κάθε διαδικτυακή συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Τα Τζόκερ Stars, που επιστρέφουν για τρεις εβδομάδες, δίνουν τη δυνατότητα σε όσους καταθέτουν τα δελτία τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app να μαζεύουν αστέρια και να διεκδικούν δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύουν τόσο περισσότερες συμμετοχές έχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις, κάθε Δευτέρα έως τις 6 Ιουνίου.

Για τα πρόγραμμα επιβράβευσης Τζόκερ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής Τζόκερ.

Πώς θα διεκδικήσετε διαδικτυακά 1.000.000 ευρώ

Τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ μοιράζει το Τζόκερ στην αυριανή κλήρωσή του, ύστερα από τρία συνεχόμενα τζακ ποτ. Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του Τζόκερ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους από όπου και αν βρίσκονται μέσω διαδικτύου, με λίγα κλικ στον υπολογιστή, στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet τους.

Με απλά βήματα ολοκληρώνουν την εγγραφή τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app, συνδέονται στον λογαριασμό τους, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v