Η Info Quest Technologies στηρίζει το TEDxAthens 2022

Η εταιρεία θα παρουσιάσει νέα προϊόντα smart home, καθώς και προτάσεις ηλεκτροκίνησης της Xiaomi και Segway. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μετά από 2 χρόνια αποχής λόγω κορωνοϊού.

Η Info Quest Technologies στηρίζει το TEDxAthens 2022

H Info Quest Technologies, για μία ακόμη χρονιά υποστηρίζει το TEDxAthens, που φέτος θα πραγματοποιηθεί και πάλι, μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το Σάββατο 28 Μαΐου στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, με κεντρικό θέμα «Το μεγάλο άγνωστο – The Great Unknown».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία βάζει το δικό της στίγμα στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας ιδέες και λύσεις για έναν πιο έξυπνο κόσμο, όπου η τεχνολογία μπορεί να συμβάλλει σε ένα μέλλον με περισσότερες δυνατότητες για όλους.

Τα νέα smart home προϊόντα της Xiaomi, της εταιρείας που σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο οικοσύστημα διασυνδεδεμένων συσκευών στον κόσμο, καθώς και προτάσεις ηλεκτροκίνησης, όπως το νέο e-scooter της Xiaomi, το μέσο μεταφοράς που κατέκτησε τους Έλληνες για τις μετακινήσεις τους στις πόλεις, αλλά και τα ηλεκτρικά μηχανάκια της Segway, που είναι όχι μόνο ηλεκτρικά και οικολογικά, αλλά και έξυπνα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι βρεθούν στο TEDxAthens.

Στο νέο διασυνδεδεμένο κόσμο, η καινοτομία συναντά την τεχνολογική υπεροχή, το design, την άνεση και την οικολογία, κάνοντας την καθημερινότητα καλύτερη, πιο αναβαθμισμένη και ταυτόχρονα πιο εύκολη και διασκεδαστική για όλο τον κόσμο.

H Ιnfo Quest Technolgies είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και επίσημος διανομέας των ηλεκτρικών μηχανών Segway για την Ελληνική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v