Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Public.gr: Παράδοση την επόμενη μέρα σε όλη την Ελλάδα για 100.000 προϊόντα

Η νέα υπηρεσία γρήγορης παράδοσης Next Day Delivery είναι αποτέλεσμα σημαντικών επενδύσεων του Public Group σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, υποδομές logistics, με μια νέα σύγχρονη αποθήκη έκτασης άνω των 40.000 τ.μ.

Public.gr: Παράδοση την επόμενη μέρα σε όλη την Ελλάδα για 100.000 προϊόντα

Τώρα υπάρχει ένας ακόμη λόγος να έχει κάποιος τις αγαπημένες του επιλογές από το Public.gr, καθώς η νέα υπηρεσία Next Day Delivery  φέρνει στον χώρο σας μια τεράστια γκάμα απο 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, οικιακών συσκευών, γραφείου και παιχνιδιών. 

Η διαδικασία που ακολουθεί κανείς για Next Day Delivery από το Public.gr είναι απλή: Παραγγέλνετε ένα ή περισσότερα από τα 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα με τη σήμανση «Παράδοση σε 24-48 ώρες» έως ως τις 17:00 και την επόμενη εργάσιμη ημέρα το δέμα βρίσκεται στον δρόμο για παράδοση στον χώρο επιλογής. Η υπηρεσία καλύπτει την συντριπτική πλειοψηφία της ηπειρωτικής Ελλάδας ενώ εξαιρούνται οικισμοί και χωριά εκτός αστικών κέντρων, καθώς και οι προορισμοί που περιλαμβάνουν θαλάσσιες μεταφορές.

Η νέα υπηρεσία γρήγορης παράδοσης Next Day Delivery είναι αποτέλεσμα σημαντικών επενδύσεων του Public Group σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, υποδομές logistics, με μια νέα σύγχρονη αποθήκη έκτασης άνω των 40.000 τ.μ., εξειδικευμένους ανθρώπους και τεχνολογία, που φέρνουν την εμπειρία Public πιο γρήγορα στην πόρτα χιλιάδων σπιτιών και γραφείων σε όλη την Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Next Day Delivery στο Public.gr επισκεφθείτε το: https://www.public.gr/page/next-day-delivery

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v