Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σίριαλ με τον νέο CEO της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος παραμένει ακέφαλη από τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ο τότε CEO της κ. Βασίλης Σταύρου παραιτήθηκε από τη θέση του. Οι πληροφορίες για short list και πώς τοποθετείται η εταιρεία.

Σίριαλ με τον νέο CEO της ΑΒ Βασιλόπουλος

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η ανεύρεση νέου CEO στην ΑΒ Βασιλόπουλος. Η πληροφορία που κυκλοφόρησε νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής, ότι τη θέση του CEO στον δεύτερο μεγαλύτερο λιανέμπορο τροφίμων αναλαμβάνει ο Νίκος Λαβίδας δεν επιβεβαιώνεται από τον τελευταίο, με τον οποίο επικοινώνησε το Euro2day.gr.

Σιγή ασυρμάτου την ίδια στιγμή τηρεί επισήμως η εν Ελλάδι θυγατρική του βελγο-ολλανδικού ομίλου Ahold Delhaize. «Δεν έχουμε κάτι να δηλώσουμε, όταν θα έχουμε κάτι να πούμε, θα το ανακοινώσουμε επισήμως», αναφέρει εκπρόσωπος της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Euro2day.gr.

Την ίδια στιγμή, άγνοια δηλώνουν για την αλλαγή στην κεφαλή της αλυσίδας υψηλόβαθμα στελέχη της. Πάντως πληροφορίες του Euro2day.gr οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται από την ΑΒ μιλούν για ύπαρξη short list, στην οποία βρίσκεται και το όνομα του κ. Λαβίδα.

Ο Νίκος Λαβίδας, που σήμερα «τρέχει» την Upfield, έχει διατελέσει επί μακρόν στέλεχος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Οι σχέσεις του με τον νούμερο ένα παίκτη του εγχώριου λιανεμπορίου τροφίμων, όπως λένε στελέχη της αγοράς, δεν ήταν μόνο επαγγελματική αλλά και προσωπική.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος παραμένει ακέφαλη από τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ο τότε επικεφαλής της κ. Βασίλης Σταύρου παραιτήθηκε από τη θέση του. Της επεισοδιακής αποχώρησης του κ. Σταύρου είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των κ.κ. Κωνσταντίνου Μαχαίρα, Γιάννη Κυρίτση και Λεωνίδα Βρεττάκου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v