Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην αργυροχρυσοχοϊα από τoν όμιλο FF

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που θα ξεκινήσει με την συμμετοχή των σπουδαστών Αργυροχρυσοχοΐας στον Όμιλο FF Group τον Σεπτέμβριο του 2022

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην αργυροχρυσοχοϊα από τoν όμιλο FF

Ο Όμιλος FF Group καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις του στον Άγιο Στέφανο, σπουδαστές Αργυροχρυσοχοΐας δημοσίων και ιδιωτικού ΙΕΚ, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό έναν νέο εποικοδομητικό δίαυλο μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του κλάδου και του Ομίλου, με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί εφαλτήριο για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που θα ξεκινήσει με την συμμετοχή των σπουδαστών Αργυροχρυσοχοΐας στον Όμιλο FF Group τον Σεπτέμβριο του 2022.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν θετικά, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους πληθώρα ακαδημαϊκών φορέων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Οι σπουδαστές των ΙΕΚ Γαλατσίου, ΙΕΚ Μεταξουργείου, ΙΕΚ Ν. Σμύρνης και του ιδιωτικού ΙΕΚ Πράξις, συνοδεία των καθηγητών τους, είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων του Ομίλου FF Group στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της ημερήσιας επίσκεψής τους στις εγκαταστάσεις του Ομίλου FF Group, περιηγήθηκαν στο Εργαστήριο παραγωγής κοσμημάτων που διατηρεί ο Όμιλος. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων τεχνιτών, παρακολούθησαν όλα τα στάδια παραγωγής κοσμήματος, από την δημιουργία καλουπιού μέχρι την χύτευση του μετάλλου και την επιχρύσωση, αξιοποιώντας όλα τα απαραίτητα τεχνικά εργαλεία και μηχανήματα.

Το Εργαστήριο παραγωγής του Ομίλου FF Group εξειδικεύεται στην παραγωγή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας των own brand Folli Follie και Links of London. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, ανταποκρίνεται με δεξιότητα σε κάθε ανάγκη παράγοντας μοναδικές συλλογές κοσμημάτων, σημειώνει η εταιρία. 

Η υποδομή σε μηχανήματα και υλικά, καθώς και η άριστη γνώση και κατοχή της τέχνης της Αργυροχρυσοχοΐας από τους τεχνίτες του Εργαστηρίου του Ομίλου FF Group αποτελεί μια παράδοση ετών, η οποία αναμένεται να περάσει στη νέα γενιά επαγγελματιών, ως άξιοι συνεχιστές της δημιουργικής αυτής τέχνης.

Ο Όμιλος FF Group προσφέρει την ευκαιρία σε σπουδαστές να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει από την ακαδημαϊκή τους πορεία σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v