Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηλεκτρονικές δωροκάρτες λανσάρει η Skroutz

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει δωροκάρτα αξίας 20€, 50€, 100€ και 150€, και για την αποστολή της αρκεί απλά να γνωρίζει το email του παραλήπτη.

Ηλεκτρονικές δωροκάρτες λανσάρει η Skroutz

Το Skroutz συστήνει στους καταναλωτές τις ηλεκτρονικές δωροκάρτες Skroutz.

Πλέον, σημειώνει η εταιρία, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει τις δωροκάρτες για αγορά μέσω Skroutz και να τις στείλει στο αγαπημένο του πρόσωπο ώστε να μπορέσει ο ίδιος να επιλέξει πως θα τις ξοδέψει.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει δωροκάρτα αξίας 20€, 50€, 100€ και 150€, και για την αποστολή της αρκεί απλά να γνωρίζει το email του παραλήπτη. Ο παραλήπτης μπορεί να πραγματοποιήσει αγορές μέσω Skroutz αντίστοιχης αξίας, ενώ δίνεται και η δυνατότητα προσωποποιημένου μηνύματος προς τον παραλήπτη. 

Τρόπος λειτουργίας 

Οι ηλεκτρονικές δωροκάρτες του Skroutz είναι εύκολα προσβάσιμες με μια απλή αναζήτηση ώστε να εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες επιλογές. Με την εισαγωγή των στοιχείων του, ο παραλήπτης θα λάβει ένα email με το προσωποποιημένο μήνυμα της επιλογής του αποστολέα και τον μοναδικό αριθμό της δωροκάρτας.

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον μοναδικό κωδικό της δωροκάρτας κατά το στάδιο της πληρωμής, ο οποίος έχει ισχύ 12 μήνες από τη στιγμή της έκδοσης της κάρτας.

"Με γνώμονα το όραμά μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία στις online αγορές, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των καταναλωτών. Από σήμερα, οι χρήστες μπορούν να προσφέρουν τη δυνατότητα στους οικείους τους να επιλέγουν εκείνοι το δώρο που επιθυμούν μέσα από τα περισσότερα από 7 εκατομμύρια προϊόντα που μπορούν να βρουν στο Skroutz” σημειώνει ο κ. Γιάννης Αλιβιζάτος, Chief Operations Officer της Skroutz.   

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v