Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τυχερός κέρδισε €100.000 στα «Μαγικά Κεράσια» του Σκράτς

Ο κάθε λαχνός κοστίζει €3. Πώς παίζεται το παιχνίδι. Ποια άλλα δώρα μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες.

Τυχερός κέρδισε €100.000 στα «Μαγικά Κεράσια» του Σκράτς

Μαγικό καλοκαίρι θα περάσει ένας τυχερός παίκτης Σκράτς, που κέρδισε €100.000 στο παιχνίδι «Μαγικά Κεράσια». Ο μεγάλος νικητής επισκέφθηκε το κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 21 στο Περιστέρι και δοκίμασε την τύχη του στο δημοφιλές παιχνίδι του OΠΑΠ, το οποίο κοστίζει μόλις €3, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον κ. Θοδωρή Μπόμπη, τον υπάλληλο του καταστήματος OΠΑΠ που τον εξυπηρέτησε, ο τυχερός πελάτης αγόρασε τρεις λαχνούς από το ανανεωμένο παιχνίδι «Μαγικά Κεράσια» και η τύχη του χαμογέλασε από το πρώτο… «σκρατς»:

«Ο νεαρός αγόρασε τρεις λαχνούς από τα «Μαγικά Κεράσια», ωστόσο δεν πρόλαβε να τους σκρατσάρει όλους, καθώς κέρδισε €100.000 στον πρώτο. Στην αρχή είχε πάθει σοκ. Πρόκειται για έναν νεαρό πελάτη μας. Όταν το συνειδητοποίησε ήρθε στον πάγκο να του επιβεβαιώσω τα κέρδη και εκεί ξεκίνησε να πανηγυρίζει και να χορεύει. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη», τονίζει ο κ. Θοδωρής Μπόμπης, υπάλληλος στο τυχερό κατάστημα OΠΑΠ στο Περιστέρι.

Ο τυχερός λαχνός

Όσον αφορά στον τυχερό λαχνό του Σκράτς «Μαγικά Κεράσια» ο κ. Μπόμπης τονίζει:

«Στο ανανεωμένο παιχνίδι του Σκράτς «Μαγικά Κεράσια» κερδίζεις με τρεις τρόπους. Ο πρώτος είναι να βρεις τρία κεράσια στην σειρά με μαύρο χρώμα και να κερδίσεις το ποσό που αναγράφεται δίπλα. Ο δεύτερος είναι να βρεις τρία κεράσια στην σειρά με κόκκινο χρώμα και να τριπλασιάσεις το ποσό που αναγράφεται και ο τρίτος τρόπος είναι να βρεις τρία αστέρια στην bonus περιοχή και να κερδίσεις €50. Ο τυχερός νικητής βρήκε τα τρία μαύρα κεράσια και δίπλα το ποσό των €100.000. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που του φέραμε τύχη και του ευχόμαστε να περάσει ένα μαγικό καλοκαίρι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v