Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OΠΑΠ: Τρία βραβεία Sales Excellence

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου για την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων και κορυφαίες διακρίσεις για ψηφιακές υπηρεσίες και πρακτικές πωλήσεων.

OΠΑΠ: Τρία βραβεία Sales Excellence

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε ο ΟΠΑΠ στα Sales Excellence Awards, τον κορυφαίο θεσμό που επιβραβεύει τις κορυφαίες πρακτικές πωλήσεων στη χώρα. Ο Οργανισμός κέρδισε χρυσό βραβείο για την ανάπτυξη του δικτύου του, ασημένιο για την καινοτόμο εφαρμογή «OPAP Store App» και χάλκινο για το έργο ψηφιακού μετασχηματισμού «ERM1S».

Πρόκειται για τρία βραβεία που αναδεικνύουν τις προσπάθειες της εταιρείας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της, που υλοποιούνται στο πλαίσιο της επιχειρηματικής στρατηγικής «Fast Forward».

Tα βραβεία του OΠAΠ 

GOLD βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Δικτύου Καταστημάτων». Η εταιρεία υλοποιεί εδώ και 4 χρόνια ένα μεγάλο έργο εκσυγχρονισμού του μεγαλύτερου δικτύου λιανικής στη χώρα. Πλέον, το 50% του δικτύου του OΠAΠ αποτελείται από καινούργια ή ανακαινισμένα καταστήματα. Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων υλοποιείται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και υψηλών προτύπων, που προσαρμόζονται συνεχώς στη στρατηγική της εταιρείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τοποθεσία, το μέγεθος και την εικόνα του καταστήματος, στα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, στην προβολή ψηφιακού περιεχομένου, καθώς και στους συνεργάτες. Τα καταστήματα OΠAΠ προσφέρουν μια ολοκληρωμένη παικτική εμπειρία στους επισκέπτες τους, γράφει η εταιρεία, συνδυάζοντας το άρτιο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα και τις προηγμένες ηλεκτρομηχανολογικές και ψηφιακές υποδομές.

SILVER βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν / Υπηρεσία» για τη νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα «OPAP Store App». Μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς τη μεσολάβηση του προσωπικού του καταστήματος, να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια από το smartphone τους και να επιβραβεύονται μέσα από το πρόγραμμα loyalty «OΠAΠ Επιβραβεύσεις».

BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων» για το έργο «ERM1S», το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας και προσφέρει μια ενοποιημένη εικόνα των δεδομένων του δικτύου και των συνεργατών του OΠAΠ. Με άλλα λόγια, δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες πωλήσεων και στις υποστηρικτικές ομάδες του Οργανισμού να έχουν άμεση πρόσβαση σε όποια πληροφορία χρειάζονται σχετικά με τη λειτουργία των περίπου 4.000 καταστημάτων του δικτύου και των 12.000 σημείων μικρής λιανικής, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχουν σε πολλά και διαφορετικά συστήματα.ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v