Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπερτυχερός με 2,5 ευρώ κέρδισε €3,1 εκατ. στο τζακ ποτ του Τζόκερ

Ο κερδοφόρος λαχνός αγοράστηκε από κατάστημα ΟΠΑΠ στα Ψαχνά Ευβοίας. Στα €2,5 το συνολικό του κόστος.

Υπερτυχερός με 2,5 ευρώ κέρδισε €3,1 εκατ. στο τζακ ποτ του Τζόκερ

Εκατομμυριούχος με μόλις 2,5 ευρώ έγινε ένας υπερτυχερός παίκτης του Τζόκερ στην Εύβοια. Ο μεγάλος νικητής κέρδισε 3.190.742,39 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση, καταθέτοντας το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Αγγελή Γοβιού 10, στα Ψαχνά Ευβοίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Δεν γνωρίζουμε τον νικητή, αλλά είμαστε ευτυχείς που φέραμε τύχη σε κάποιον από τους επισκέπτες του καταστήματός μας. Έχουμε πελάτες που παίζουν Τζόκερ εδώ και αρκετά χρόνια, όμως υπάρχουν και πολλοί περαστικοί που κατευθύνονται σε άλλες περιοχές της Εύβοιας και κάνουν μια στάση στο κατάστημά μας για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Ο νικητής σίγουρα θα περάσει ένα φανταστικό καλοκαίρι, του ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλύτερο», τονίζει ο κ. Θεοδόσης Πατσιαούρας, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος OΠΑΠ στα Ψαχνά.

Ο μεγάλος νικητής έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις στην περιοχή και, όπως σημειώνει ο κ. Πατσιαούρας, «δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο από το πρωί, τόσο το δικό μου όσο και του καταστήματος. Ο κόσμος της περιοχής θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον νικητή, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζουμε».

Όσον αφορά στο τυχερό δελτίο, ο κ. Πατσιαούρας εξηγεί: «Το δελτίο των 3,1 εκατ. ευρώ περιείχε πέντε στήλες και κόστισε μόλις 2,5 ευρώ. Ο νικητής είχε συμπληρώσει τους αριθμούς με προσωπικές του επιλογές και είμαι σίγουρος πως οι αριθμοί που κληρώθηκαν θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη του».

Συνεχόμενες κληρώσεις Τζόκερ για ξέγνοιαστες διακοπές

Οι πρώτες διακοπές του καλοκαιριού έχουν ήδη ξεκινήσει, με το Τζόκερ να δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής και στις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του, μέσω των συνεχόμενων κληρώσεων. Όπως εξηγεί ο κ. Πατσιαούρας:

«Το Τζόκερ δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να συμμετέχουν σε συνεχόμενες κληρώσεις, από όπου και αν βρίσκονται. Αρκετοί από τους επισκέπτες του καταστήματος μας είναι τουρίστες που έχουν επιλέξει κάποια περιοχή της Εύβοιας για να παραθερίσουν. Με τη συμπλήρωση δελτίων Τζόκερ με συνεχόμενες κληρώσεις απολαμβάνουν τις διακοπές τους ξέγνοιαστοι, γνωρίζοντας πως συμμετέχουν και στις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v