Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον η Premia Properties

Για την απόκτηση της πιστοποίησης Great Place to Work 2022, η Premia Properties αξιολογήθηκε από το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό της.

Στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον η Premia Properties

Η Premia Properties επιδιώκει να λειτουργεί θέτοντας τους εργαζόμενούς της στο επίκεντρο, φροντίζοντας έμπρακτα για την εξέλιξή τους, την αναγνώρισή τους καθώς και τον σεβασμό στον κάθε ένα εργαζόμενο.

Σε αυτή την κατεύθυνση, σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, η Premia απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work 2022, που αναγνωρίζει την ισχυρή πρόθεση της εταιρείας να αποτελέσει ένα πρότυπο εργοδότη που ξεχωρίζει για την κουλτούρα, το ήθος, το εργασιακό περιβάλλον και την ανάπτυξη των ανθρώπων.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης Great Place to Work 2022, η Premia Properties αξιολογήθηκε από το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό της. Η διαδικασία βασίστηκε στο ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index© βασισμένο στο μοντέλο εμπιστοσύνης, που περιλαμβάνει αξίες όπως ο σεβασμός, η αξιοπιστία, η υπερηφάνεια, η συντροφικότητα και η δικαιοσύνη. Tα αποτελέσματα της έρευνας αντανακλούν την ευθυγράμμιση όλων των ανθρώπων της Premia Properties με τους στρατηγικούς στόχους και το εταιρικό όραμα, καθώς ένας από τους σκοπούς της έρευνας είναι και η κατανόηση των σκέψεων και των συναισθημάτων του εργαζόμενου.

Ταυτόχρονα, οι υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσε η εταιρεία σε κατηγορίες που αφορούν τη συμπεριφορά της Διοίκησης και τις αξίες της ακεραιότητας, της αμεροληψίας και της ισότητας αποτελούν βήμα για συνεχή φροντίδα αλλά και βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Ο Κώστας Μαρκάζος, Διευθύνων Σύμβουλος της PREMIA PROPERTIES, δήλωσε: «Η PREMIA συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος, έχοντας αποδεδειγμένα πια την καθολική στήριξη των εργαζομένων της. Η διάκρισή μας ως Great Place to Work καθιστά για εμάς την πιο ισχυρή απόδειξη όσων πρεσβεύουμε ως εργοδότης ενώ μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να στηρίζουμε ουσιαστικά και έμπρακτα του εργαζομένους μας, εκείνους που αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι τιμή για όλους μας και απόλυτη δέσμευση να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να σεβόμαστε τους ανθρώπους μας, θέτοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v