Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολλαπλές κληρώσεις με ένα μόνο δελτίο στο Τζόκερ Stars

Προσφέρουν αυξημένες πιθανότητες κέρδους. Ποια τα επιπλέον οφέλη από την ηλεκτρονική υποβολή λαχνών. Κέρδη έως €600.000 στην κλήρωση της Πέμπτης. Κατάθεση δελτίων ως τις 21:30.

Πολλαπλές κληρώσεις με ένα μόνο δελτίο στο Τζόκερ Stars

Με το ίδιο δελτίο Τζόκερ μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού, από όπου κι αν βρίσκεστε. Τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, που είναι διαθέσιμα στο tzoker.gr και στην εφαρμογή του παιχνιδιού, δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να παίρνουν μέρος σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο και να δοκιμάζουν την τύχη τους ακόμη και από τις διακοπές τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με σχετιική ανακοίνωση, με κάθε online κατάθεση δελτίου στο tzoker.gr ή στο tzoker app, οι παίκτες μαζεύουν αστέρια και διεκδικούν δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των Τζόκερ Stars. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύουν τόσο περισσότερες συμμετοχές έχουν στις καλοκαιρινές κληρώσεις που θα μοιράζουν δώρα έως το τέλος Αυγούστου.

Για το πρόγραμμα επιβράβευσης Τζόκερ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής Τζόκερ.

Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων για την κλήρωση της Πέμπτης

Στη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, οι παίκτες διεκδικούν 600.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30.

Η διαδικτυακή συμμετοχή στο Τζόκερ προϋποθέτει τη δημιουργία λογαριασμού στο tzoker.gr ή στο tzoker app. Η εγγραφή γίνεται με απλά βήματα, συμπληρώνοντας το email και τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική φόρμα.

Οι διαδικτυακοί παίκτες του Τζόκερ, κάνοντας login στον λογαριασμό τους, μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς Τζόκερ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Παράλληλα, μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του Τζόκερ και να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v