Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Vodafone Business επιλέγει η Ελαΐς για ψηφιακό έργο

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών εγκαθιστά τη λύση IoT Mobile Asset Tracking σε περίπου 7.000 ψυγεία της Ελαΐς που τοποθετούνται σε διαφορετικά σημεία πώλησης, στα οποία η εταιρεία θα έχει τον πλήρη, εξ αποστάσεως έλεγχό τους.

Το Vodafone Business επιλέγει η Ελαΐς για ψηφιακό έργο

Το Vodafone Business ανακοινώνει ότι επελέγη από την Ελαΐς-Unilever Hellas για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου έργου Mobile Asset Tracking στο πεδίο του Internet of Things που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το Vodafone Business εγκαθιστά τη λύση IoT Mobile Asset Tracking της Vodafone Innovus σε περίπου 7.000 ψυγεία της Ελαΐς-Unilever Hellas που τοποθετούνται σε διαφορετικά σημεία πώλησης ανά τη χώρα, στα οποία η εταιρεία θα έχει τον πλήρη, εξ αποστάσεως έλεγχό τους.

Μέσω του Mobile Asset Tracking η Ελαΐς-Unilever Hellas θα γνωρίζει με ακρίβεια που βρίσκονται τα κινητά περιουσιακά της στοιχεία, θα προγραμματίζει καλύτερα τη συντήρηση και την εμπορική τους αξιοποίηση, αλλά και παράλληλα θα επιτύχει βελτιωμένη καθημερινή λειτουργία.

Με την υπηρεσία Mobile Asset Tracking, επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας μπορούν εύκολα να παρακολουθούν από απόσταση τα κινητά, περιουσιακά τους στοιχεία και να έχουν τον έλεγχο καθημερινά για όλες τις κινήσεις τους μέσα από ένα εύχρηστο user interface της υπηρεσίας. Ουσιαστικά, η λύση επιτρέπει σε κάθε εταιρεία να εντοπίζει τον εξοπλισμό της οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται. Έτσι, μπορεί να μειώσει τα έξοδά της, να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της και να είναι σίγουρη ότι τα εμπορεύματα της είναι ασφαλή και υπό έλεγχο σε κάθε μεταφορά.

Με αφορμή την ανάληψη του μεγάλου αυτού έργου, ο γενικός διευθυντής του Vodafone Business Γιώργος Τζανετάκος δήλωσε:

«Η ανάληψη του μεγαλύτερου έργου Mobile Asset Tracking που έγινε ποτέ στην Ελλάδα μας κάνει πραγματικά υπερήφανους. Και χαιρόμαστε διπλά που το αναπτύσσουμε για έναν σημαντικό εταιρικό πελάτη, όπως η Unilever. To IoT είναι καταλύτης στην ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων προς το τεχνολογικό αύριο και υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα, καθώς αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητά και τους προσφέρει τη δυνατότητα να παρέχουν ακόμη πιο καλές υπηρεσίες προς τους πελάτες τους».

Ο Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Ελαϊς-Unilever Νοτιοανατολικής Ευρώπης Γιώργος Μαυραγάνης, δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με τη Vodafone αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για την μετάβαση στη νέα εποχή του Internet of Things και στη ψηφιοποίηση λειτουργιών της εταιρείας. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί την απόδειξη ότι το business digitization μεταμορφώνει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις αλληλοεπιδρούν. Αναβαθμίζει τον τρόπο λειτουργίας των operations μας με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την βελτίωση των υπηρεσιών τους. Η Unilever επενδύει σταθερά στην δημιουργία ενός future - fit οργανισμού μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων έργων αλλά και συνεργειών με κορυφαίους συνεργάτες, όπως είναι το Vodafone Business».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v