Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία διανομής φέρνει στην Ελλάδα τo Shopflix.gr

Προσφέρει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να παραλαμβάνει ολόκληρη την παραγγελία του σε μία μόνο παράδοση. Ποια τα περιβαλλοντικά οφέλη.

Νέα υπηρεσία διανομής φέρνει στην Ελλάδα τo Shopflix.gr

Το καταναλωτικό κοινό, παραγγέλνοντας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Shopflix.gr απολαμβάνει την εμπειρία ενός one-stop-shop. Βρίσκει συγκεντρωμένα, προϊόντα από διάφορες κατηγορίες και καταστήματα πανελλαδικά, τα παραγγέλνει «σε ένα καλάθι» και τα παραλαμβάνει στην πόρτα του σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.

Τώρα, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Shopflix.gr δημιουργεί τη νέα υπηρεσία παράδοσης «Shopflix Με τη Μία» με πολλαπλά οφέλη για τον πελάτη, αλλά και το περιβάλλον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, αναβαθμίζει τη διαδικασία αγοράς, προσφέροντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να παραλαμβάνει ολόκληρη την παραγγελία του σε τη μία, και όχι σε διαφορετικές παραδόσεις.

Η υπηρεσία «Shopflix Με τη Μία», έχει θετικό αντίκτυπο και για το περιβάλλον γιατί μια αποστολή σημαίνει λιγότερες στάσεις, μειωμένη κίνηση στους δρόμους και λιγότερους ρύπους, καθιστώντας την υπηρεσία μία οικολογική λύση για όλους.

Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη νέα υπηρεσία ενοποίησης των αποστολών κατά τη διάρκεια της παραγγελίας τους, καθώς και στη σχετική σελίδα Παράδοση Με τη Μία του Shopflix.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v